Marian Dârţă a fost OPERAT! Următoarele ore sunt CRITICE

După o operaţie care a durat mai bine de 10 ore, Marian Dârţă a ieşit din operaţie şi a fost transferat imediat la terapie intensivă. Deşi operaţia a fost un succes, medicii încă sunt rezervaţi, deoarece starea de sănătate a fostului stilist se va decide în următoarele ore.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 11:31
Marian Dârţă a fost OPERAT! Următoarele ore sunt CRITICE

Marian Dârţă a trecut cu bine peste încercarea vieţii sale. După 12 ore petrecute în sala de operaţie, Marian Dârţă se poate considera o persoană norocoasă, deoarece în ciuda problemelor grave de sănătate pe care le are, operaţia a decurs perfect, iar acum fostul stilist al vedetelor a fost mutat la terapie intensivă, informează cei de la SpyNews.

Adriana Bahmuteanu: „Marian Dârţă mai are 48 de ore de trăit”

În urma acestei operaţii medicii i-au implantat lui Marian Dârţă grefe musculare şi i-au reconstituit scalpul şi forma craniului. Dacă în prima parte a operaţiei au lucrat oncologii, sfârşitul operaţiei a fost dus la capăt de către neurologi, care au încercat pe cât posibil să evite eventualele leziuni pe creier.
 
De asemenea, pe tot parcursul operaţiei, cele două surori ale lui Marian Dârţă au fost nedezlipite de uşa postului operator, iar de fiecare dată când primeau o informaţie din partea asistentelor, îi mulţumeau lui Dumnezeu că le-a ascultat rugile.
 
„Nu ne-am odihnit deloc. După ce a ieşit din operaţie, arăta înfiorător. Capul i se umflase atât de tare, încât era de două ori mai mare. Vă daţi seama, a fost o operaţie care a durat foarte mult, chiar şi medicii au ieşit cu dureri de spate din operaţie. M-am îngrozit de aspectul lui. Era şi vânăt la ochi. Din câte am înţeles, acest lucru este normal”, a declarat una din surorile lui Marian Dârţă.

Citeşte şi  Marian Dârţă va fi operat în România, dar nu are bani să plătească intervenţia