Marian Drăgulescu a dezvăluit câţi bani câştigă lunar, ce avere are şi pe ce a cheltuit o bună parte din bani

După o carieră de aproape 30 de ani în gimnastică, Marian Drăgulescu mărturiseşte că a acumulat o avere frumuşică şi recunoaşte că a avut noroc cu sportul practicat, deşi mare parte din banii câştigaţi i-a cheltuit pe lucruri neînsemnate.

04 iul. 2022, 12:02
Marian Drăgulescu a dezvăluit câţi bani câştigă lunar, ce avere are şi pe ce a cheltuit o bună parte din bani

Marian Drăgulescu recunoaște că a strâns sume importante din activitatea pe care a desfășurat-o în urmă cu ani buni și datorită fptului că în fiecare an existau concursuri cu premii importante.

Vedeta a vorbit deschis despre banii care îi intră în conturi în fiecare lună, dar și care este averea adunată într-o carieră de 30 de ani. Fostul Faimos de la Survivor România a dezvăluit care sunt premiile încasate la concursuri.

„Din salariu, din primă și din competiții. Contractele sunt confidențiale, deci nu aș putea spune o sumă, pot spune doar premiile care se oferă la competiții. Spre exemplu, la cupe mondiale avem 1.000 de dolari pentru medalia de aur.

La campionatul european, cred că e undeva la 8.000 de euro la medalia de aur, iar la campionatul mondial e la 12.000-13.000 de euro. Cea mai mare competiție, la Jocurile Olimpice, medalia de aur e în valoare de 70.000 de euro.

Banii pe care-i primesc lunar, exceptând competițiile, sunt undeva spre 2.000 de euro. De-a lungul anilor, adunate toate medaliile, undeva la 500.000 – 600.000, poate chiar 700.000 de euro.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă are din nou probleme cu legea din cauza banilor. O companie îl dă în judecată pentru neplata facturilor

Am fost un sportiv norocos pentru că eu în fiecare an câștigam medalii, ba erau la Europene, ba erau la Mondiale. Este o sumă mare, dar dacă o întindem pe 20 de ani, nu e o sumă mare.

Nici nu am investit. Mi-am luat telefoane, mașini, pe care le-am schimbat de vreo trei ori, investiții proaste. Dar, una peste alta, sunt mulțumit. Am reușit să-mi fac o casă, am o mașină, sunt sănătos”, a spus Marian Drăgulescu, conform DCnews.ro.

Gimnastul a adunat în palmares 300 de medalii. Sportivul are 3 premii la Olimpiade, 18 la Europene și 109 medalii la Mondiale. Marian Drăgulescu este multiplu medaliat, practicând încă de la vârsta de 7 ani acest sport.

S-a retras în urmă cu câțiva ani, mărturind că a venit momentul să ia o pauză de la activitatea pe care a desfășurat-o în ultimii 30 de ani.

Citeşte şi: Suma impresionantă strânsă de fiul lui Nuţu Cămătaru din „darul” de la nunta cu 600 de invitaţi


loading...