Suma impresionantă strânsă de fiul lui Nuţu Cămătaru din „darul” de la nunta cu 600 de invitaţi

La mijlocul săptămânii, a avut loc la „Monato”, restaurantul lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale, o nuntă ca-n poveşti, mirii fiind Daniel Balint, fiul lui Nuțu Cămătaru, şi aleasa inimii sale, Ada.

04 iul. 2022, 10:04

La evenimentul grandios au participat în jur de 600 de invitaţi, iar darul strâns din „plicuri” a fost pe măsură. La tradiţionala numărătoare de la finalul evenimentului, conform unor participanţi la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru, suma strânsă a fost în jur de 500.000 de euro.

Calculul este simplu. La petrecere au luat parte aproximativ 600 de invitați. Însoțiți de soții sau prietene au venit, însă, doar vreo 50 de persoane, conform Cancan. La nuntă au participat grei arhicunoscuți, precum Cosmin Olăroiu. Toată lumea a fost impresionată de atmosferă și fiecare a rămas cu o amintire de neuitat.

Codin Maticiuc a fosta în largul lui la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Maticiuc este prieten apropiat de-al interlopului, cei doi colaborând la unul dintre proiectele lui Maticiuc. La sfârșitul anului 2021, fostul crai de Dorobanţi a publicat cartea „Dresorul de lei și de fraieri”, o carte despre viaţa ccelebrului interlop, în care apar o serie de dezvăluiri interesante. Regizorul „Miami Bici” a avut ocazia să-l cunoască pe Nuţu încă de pe vremea adolescenţei.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre sarcina Deliei: „Ea se autoblochează. Nu știu dacă e fată sau băiat, important e să spargă bariera asta de care se tot izbeşte”

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul. L-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, Penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești”, declara Codin c ceva vreme în urmă.

Iar plata a fost pe măsură. Sursa citată a aflat că fiecare invitat a lăsat între 800 și 1000 de euro în „plic” la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru. Nimeni nu s-a uitat la bani și a „aruncat” din buzunar suma cuvenită, iar la final, s-a făcut și clasica numărătoare. Cumulul a fost, de-a dreptul, incredibil și s-a învârtit în jurul a 500.000 de euro.

Citeşte şi: Şerban Huidu şi Patriarhul Daniel, ipostază inedită surprinsă în urmă cu 40 de ani: „Patriarhul poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantică sau despre un șurub. Mulțumesc, domnule profesor!”