Marian Drăgulescu, eliminat de la DANSEZ PENTRU TINE

Gimnastul Marian Drăgulescu este prima vedetă care este eliminată de la "Dansez pentru tine" în noul sezon. El şi partenera sa au fost eliminaţi după duelul cu perechea formată din Pavel Stratan şi Andreea.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 11:06
Marian Drăgulescu, eliminat de la DANSEZ PENTRU TINE

Vineri seară, în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine”, ringul visurilor a fost inundat de senzualitate şi energie debordantă. Stilurile serii au fost dans contemporan în ploaie, pe tema „Amurg/ Twilight”, şi rock’n’roll.

La duel s-au înfruntat perechile Marian Drăgulescu/Adriana şi Pavel Stratan/Andreea. Aceasta din urmă a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel că a rămas în concurs, însă şi pentru săptămâna viitoare va avea mult de lucru, deoarece a intrat din nou la duel, urmând să se confrunte cu perechea formată din Bianca Drăguşanu şi Carol.

Clasamentul final al celei de-a doua ediţii a show-ului „Dansez pentru tine” a fost: locul I – Oana Ioniţă şi Alin, locul al II-lea – Şerban şi Valentina, locul al III-lea – Diana şi Max, locul al IV-lea – Nicoleta şi Attila, locul al V-lea – Oana (care o înlocuieşte pe Monica Davidescu, accidentată) şi George.