Marian Drăgulescu spune că este complexat. Află motivul pentru care apelează la articolele pentru femei

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2013 17:04 // Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2013 17:03 // Sursa: romaniatv.net

Marian Drăgulescu, deţinător a 200 de medalii sportive, este complexat din punct de vedere fizic. Sportivul este nemulţumit pentru că este prea mic de înălţime, motiv pentru care este nevoit să apeleze pentru încălţăminte la magazinele de copii sau chiar la magazinele pentru femei.

Foto: ziarulring.ro

Cea mai mare dorinţă a lui Marian Drăgulescu, neîmplinită, este aceea de a fi fost mai înalt, scrie libertatea.ro. "Am 200 de medalii, dar sunt complexat fizic. Toate iubitele mele au fost mai înalte decât mine, inclusiv soția mea e mai înaltă decât mine. Am 1,62 m și port 37 la pantof. Îmi găsesc foarte greu încălțăminte pentru bărbați. Îmi iau de la copii, uneori mai caut și la încălțăminte pentru femei", a declarat Marian Drăgulescu, la o televiziune.

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai celebri gimnaşti români. Acesta are în palmares trei medalii olimpice, un argint la sol, un bronz pe echipe şi un bronz la sărituri, toate câştigate la Olimpiada de la Atena în 2004.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 oct 17:30
... Marian Drăgulescu, deţinător a 200 de medalii sportive, este complexat din punct de...
07 oct 17:12
...motiv pentru care este nevoit să apeleze pentru încălţăminte la magazinele de copii sau chiar Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H