Marian Godină a devenit tată. Soţia lui, Georgiana, a născut o fetiţă

E bucurie mare în familie poliţistului braşovean Marian Godină. Soţia lui, georgiana, i-a dăruit primul copil.

02 iul. 2022, 12:35
Marian Godină a devenit tată. Soţia lui, Georgiana, a născut o fetiţă

Marian Godină a devenit tată. Anunţul a fost făcut de proaspătul tătic pe Facebook, simplu şi cuprinzător.

Fetița noastră, Maria„, este comentariul lui Marian Godină la o poză în care apare ţinând bebeluşul în braţe, în rezerva spitalului.

Postarea de pe Facebook a strâns în doar două ore peste 55.000 de reacţii şi peste 6000 de comentarii. Printre cei care i-au transmis gânduri bune se află, aşa cum era de aşteptat, naşul lui de cununie, fost comisar şi fost prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, jurnalista Emilia Şercan, politicianul Ana Birchall, jurnaliştii Lucian Mândruţă şi Vitalie Cojocari, actriţa Oana Pellea sau fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Citeste si Marian Godină îşi bate joc de turiştii români de pe plajele din străinătate: „Folosesc des cuvintele dreacu’, naiba, mânca-ţi-aş”

„Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă numai bucurii”, „Să fie sănătoasă și fericită! Recuperare ușoară! De acum intri în clubul taților de fete, Marian”, „Să fiți sănătoși și bucuroși cu toții, distracția abia acum începe! Scumpa de ea, e așa micuță că zici că-n mâinile tale e o shaorma”, „De acum îți dai extemporalul la pus scutece. Să vă trăiască, Marian, și să vă bucurați de ea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Godină, în ultima oră.

La începutul anului, el a anunțat pe Facebook că va deveni tată de fată: „Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”.

Citeste si Marian Godină, mesaj viral pentru învățătoarea care a trimis o scrisoare plină de greșeli gramaticale

Marian Godină s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana, o tânără cu şase ani mai mică decât el. S-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci lucrurile au mers ca pe roate între ei. Nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o de soție.

Evenimentul a fost unul cu totul special, iar nașii mirilor au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția lui.

„Meghan Markle va fi invidioasă“, a scris polițistul în ziua nunții, fiind și ziua în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit.