Marian Godină îşi bate joc de turiştii români de pe plajele din străinătate: „Folosesc des cuvintele dreacu’, naiba, mânca-ţi-aş”

Poliţistul şi influencerul Marian Godină a publicat pe blogul său un text sarcastic, în care detaliază cum pot fi recunoscuţi turiştii români de pe plajele din străinătate, care a stârnit o avalanşă de comentarii.

15 iun. 2022, 18:32
Marian Godină îşi bate joc de turiştii români de pe plajele din străinătate: „Folosesc des cuvintele dreacu’, naiba, mânca-ţi-aş”

Multe dintre comentariile la textul lui Godină au completat lista de zece indicii publicate de poliţist, dar au fost şi mulţi internauţi care l-au criticat pe acesta pentru lipsa de naţionalism.

”1. Sunt gălăgioși.

2. Se miră des, ușor și, din nou, gălagios.

Exemple: „Aute pești!! Aute ce de îs!” (ca și când ar fi ceva anormal să vezi pești în apă)

3. Au vezica urinară foarte rezistentă și pot sta doar pe plajă și în apă de dimineața până seara, fără să aibă nevoie la toaletă, asta deși consumă 3-4 beri la halbă.

4. Românii poartă conversații de la distanțe de peste zece metri, uneori discuții ample, nu doar simple întrebări și răspunsuri. Uneori discuțiile pot fi auzite în franceză sau spaniolă. Nu vă lăsați păcăliți, tot români sunt.

5. Dacă o doamnă din Germania e în apă, vede niște scoici deosebite, iar soțul ei e pe șezlong, aceasta se va duce la el și îi va spune că a găsit niște scoici frumoase. Românul va economisi timp și energie și va exclama: băăă, hai băă, să vezi ce scoici am găsit!

6. Folosesc des cuvintele „dreacu’, naiba, mânca-ți-aș.

7. Stând pe șezlong, românilor le iese spiritul antreprenor și exclamă: „bă, ce le merge ălora cu parapanta aia.” „Face aia ceva bani cu masajul ei.” „Îți iei trei ski-jeturi d-alea și le dai la închiriat, te-ai scos.

8. În general, bărbații români sunt proaspăt tunși, iar șlapii sunt noi.

9. Târăsc sacoșe mari termoizolante.

10. Românii vor citi și vor spune în comentarii că nu-i așa, când ei știu de fapt că e fix așa”, a scris Godină pe blogul său.

Citeşte şi: Cod Rutier 2022: Big Brother pe cele mai aglomerate artere, DN1, DN7 şi A2, se montează 600 de camere de supraveghere a traficului

Comentariile pline de haz nu au întârziat să apară la postarea distribuită de Godină pe Facebook, astfel că oamenii au completat lista polițistului:

”Cei care lucrează de cel puțin 2 săptămâni în Italia, atunci când vorbesc, folosesc 50% cuvinte în limba română, 50% în limba italiană.

Îngroapă chiștoace în nisip.

Vorbesc la telefon tare, cu cotul ridicat la 90 de grade față de corp și telefonul paralel cu șlapii.

Am venit la mare pentru ăsta micu, că noi nu…

Un semn ar fi că… au cicatrici (hehe) de la o bătaie dintr-o discotecă din Botoșani.

Dacă au mic dejun inclus, după ce termină de mâncat, pleacă cu buzunarele pline de cutii cu iaurt, banane si cireșe în tricou.

Mănâncă semințe.

Au cele mai mari burți și cele mai groase lanțuri la gât.

Se strică fff repede la subraț.

La restaurantele de pe plajă, cu specific pescăresc: băăă, da n’au și ăștia o ceafă de porc cu cartofi prăjiți!

La all inclusive au fiecare câte 2/3 farfurii pline cu vârf, ca să “guste din toate””, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Citeşte şi: Tuneluri feroviare spectaculoase de pe Valea Mureşului. Trenurile vor circula cu până la 160 km la oră – GALERIE FOTO