Marian Godină a postat un video în care trage cu mitraliera: „Aştept părerile specialiştilor de internet”

Marian Godină, luptator in cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale (SAS) al Politiei Romane, a postat pe pagina personala de Facebook un filmulet in care trage cu arma automata la tinta.

04 iul. 2021, 23:50
Marian Godină a postat un video în care trage cu mitraliera: „Aştept părerile specialiştilor de internet”

Tragerea a avut loc in cadrul unui stagiu de pregatire din judetul Hunedoara la care Godină a participat alaturi de luptatori din cadrul fortelor speciale din Slovacia si Republica Moldova.

Politistul roman a descris experienta intr-un articol publicat pe site-ul personal.

Filmarea de pe Facebook a insotit-o cu un comentariu acid la adresa carcotasilor care ii comenteaza postarile de pe retelele sociale.

Marian Godină: „Glonţul tras cu AK47 are efect omoritor de la peste 1 kilometru”

„Astept parerile specialistilor de internet in legatura cu arma, pozitia picioarelor, a mainilor, tintelor si nu in ultimul rand, a dealurilor din spatele tintelor. Asta e arma despre care spuneau unii ca e prastie”, scrie Godina.

Pistolul-mitraliera folosit de politist in timpul antrenamentului este un AK47, despre care acesta spune: „Glontul tras cu un AK47 trece cu usurinta prin pereti si are un efect omorator la distante de peste un kilometru”.

Citeşte şi: Răniţii din explozia de la Petromidia vor fi transferaţi în străinătate. Cei doi bărbaţi au arsuri pe 35% din suprafaţa corpului