Marian Godină comentează ironic numirea noului ministru de Interne: Sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie

Poliţistul Marian Godină i-a urat succes, marţi seară, senatoarei Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi i-a transmis că speră să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 17:51
Marian Godină comentează ironic numirea noului ministru de Interne: Sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie

Am primit azi (marţi, n.r.) câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram «atenţionat» în legătură cu noul ministru de Interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştinţă. Ce să zic… îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile„, a scris Marian Godină pe Facebook.

Poliţistul s-a referit la episodul de acum câteva luni, când a scris, tot pe Facebook, că nicio librărie din judeţul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea sa „Flash-uri din sens opus” din simplul motiv că în Teleorman nu există nicio librărie.

Godină a fost contrazis atunci de Carmen Daniela Dan, prefect al judeţului Teleorman la vremea respectivă, care a susţinut, pe Facebook, că, potrivit datelor oficiale de la Registrul Comerţului, „nu mai puţin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerţul cu cărţi”. În sprijinul afirmaţiilor sale, Carmen Daniela Dan a postat mai multe fotografii cu rafturi pe care se aflau diverse cărţi şi reviste, dar şi o fotografie cu un chioşc de ziare.

Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, a devenit senator la alegerile din decembrie 2016 şi a fost votată preşedinte al Comisiei Juridice din Senat.

Ea a fost, din 2014, prefect al judeţului Teleorman. Şi-a obţinut licenţa în drept la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, după ce a absolvit Facultatea de drept a Universităţii Ecologice Bucureşti. Deţine o jumătate dintr-un apartament şi două maşini şi are datorii de 100.000 de lei.