Marian Godină, despre cazul „Lupului de la Rutieră”, poliţistul-model reţinut pentru corupţie: „E amuzant că-s tras la răspundere eu”

"Lupul de la Rutieră" din Râșnov, premiat în trecut pentru că nu a primit șpagă de la șoferi, a fost reținut pentru luare de mită.

28 mart. 2023, 12:01
Marian Godină, despre cazul „Lupului de la Rutieră”, poliţistul-model reţinut pentru corupţie: „E amuzant că-s tras la răspundere eu”

Marian Godină a comentat, fără a face referiri directe, cazul polițistului Cornel Sandu, supranumit și „Lupul de la Rutieră”, decorat pentru onoare și integritate, dar acuzat că ar fi primit şedinţe la SPA sau sponsorizări pentru clubul de fotbal la care juca fiul său.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Marian Godină arată că mulți colegi polițiști din Brașov, dar și din țară folosesc la adresa lui cuvinte urâte: „Godină e un gunoi”, „mai dă-l în p**a mea pe Godină”, „Godină nici nu știe să țină un pistol în mână, dar se dă mare polițist”, „Godină ar trebui dat afară din Poliție”, „Godină ne face de râs”, „Godină ar trebui să aleagă dacă vrea polițist sau vedetă”, „Am fi putut și noi scrie ca Godină, dar noi suntem polițiști adevărați, nu măscărici pe internet” etc.

Totuși, când apare câte un caz cu polițiști prinși că „au luat mită, au făcut trafic de influență, au intervenit prost la vreo speță sau cine știe ce au mai făcut astfel încât să fie prezentați negativ pe la știri”, tot Godină e cel care este etichetat de foarte mulți oameni care „așteaptă părerea lui Godină”. „Ca și când ar trebui să decontez eu ceea ce fac alții”, a scris Godină.

Un fost casier îi contrazice pe George Simion și Marian Godină în scandalul iscat de introducerea caselor self-scan la Auchan: ”Stai ore bune nemișcat în fața casei de marcat, făcând același lucru încontinuu. Mai dai și de tot felul de oameni”

„Luați acest text ca fiind părerea mea despre colegii mei care mă admiră, mă apreciază nemărginit, îmi dau mesaje în privat, pe e-mail, mă caută pe la serviciu sau pe unde pot ca să îmi spună cât de mult mă iubesc pentru ca mai apoi să adauge „am nevoie de ajutorul tău” sau „avem un coleg care are nevoie de o sumă mare de bani pentru o operatie în străinătate”. Astea sunt cazurile în care Godină e un bun coleg. În concluzie, sunt răspunzător doar pentru ceea ce fac eu”, a punctat celebrul polițist.

În final, Godină spune că „e amuzant că este tras la răspundere el, un agent de poliție, asta în timp ce MAI e condus de un plagiator pe care nu-l deranjează nimeni”.
Marian Godină îi umilește pe oamenii legii care nu au reușit să-l prindă pe șoferul teribilist din Capitală

Un polițist cunoscut din Râșnov, care de-a lungul timpului a fost premiat pentru că a reclamat șoferii care încercau să îl mituiască, a fost reținut tocmai pentru luare de mită. Agentul și un alt coleg ar fi lăsat camioanele cu gabarit depășit să ajungă în Poiana Brașov, în schimbul unor servicii SPA de lux.

Cornel Ioan Sandu sau „Lupul de la Rutieră”, așa cum era cunoscut de șoferii din Brașov și Râșnov, a obținut în 2021 mai multe distincții tocmai pentru integritate, pentru că a refuzat mită de la șoferii prinși în trafic cu probleme.