Marian Godină îi umilește pe oamenii legii care nu au reușit să-l prindă pe șoferul teribilist din Capitală

Marian Godină a avut o primă reacție în scandalul cu interlopul teribilist din Capitală, care a lovit mai multe mașini și a fugit în timp ce oamenii legii încercau să-l dea jos din autoturism.

27 oct. 2022, 16:55
Marian Godină îi umilește pe oamenii legii care nu au reușit să-l prindă pe șoferul teribilist din Capitală

Marian Godină s-a filmat în timp ce sparge un geam în mai puțin de două secunde și a urcat video-ul pe Facebook. Polițistul cunoscut de o țară întreagă le-a demonstrat tuturor că, deși geamurile mașinilor nu pot fi sparte cu ciocanul, castonul sau cu pumnul, ele pot fi sparte în câteva secunde dacă ai obiectul potrivit.

Videoclipul lui Marian Godină vine la doar o zi după ce polițiștii și jandarmii au încercat în zadar să-l oprească pe șoferul teribilist. Un polițist și patru jandarmi s-au agățat cu mâinile de bolidul interlopului, însă niciunul nu și-a scos pistolul să amenințe individul după ce a comis deja două infracțiuni grave. Unul dintre ofițeri a scos un obiect cu care a lovit geamul mașinii de opt ori, însă fără niciun rezultat.

Șoferul a refuzat să se oprească la semnalul oamenilor legii și, după ce a lovit mai multe mașini, a pus în pericol viețile a zeci de pietoni. Potrivit primelor teste efectuate, el nu a consumat nici droguri, nici alcool. În schimb, face parte dintr-unul dintre cele mai periculoase clanuri ce se ocupă de traficul de droguri din București.

Citește și Imagini de noaptea minții în Capitală! Șoferul unui Mercedes a fugit după ce a lovit mai multe mașini, în timp ce polițiștii și jandarmii încercau să-l țină pe loc

Bărbatul a fost scos în cătușe de la Institutul Național de Medicină Legală.

Noaptea trecută, el a lovit în mod intenționat mai multe mașini atunci când încerca să scape de oamenii legii care se prinseseră de mașina sa. Apoi, și-a abandonat bolidul distrus la câteva străzi distanță și s-a filmat pe rețelele de socializare în timp oamenii legii îl căutau.

Citește și Cine este şoferul Mercedesului care a lovit mai multe mașini în centrul Capitalei, apoi a fugit. Antonio este fiul unei cântăreţe cunoscute