Marian Godină, despre decoraţia primită de asistenta lui Marcel Vela: „O mare bătaie de joc la adresa românilor”

Poliţistul Marian Godină nu înţelege de ce asistenta lui Marcel Vela, Gabriela Cenuşă, a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis şi îi cere ministrului de Interne Marcel Vela să vină cu explicații.

01 dec. 2020, 19:23
Marian Godină, despre decoraţia primită de asistenta lui Marcel Vela: „O mare bătaie de joc la adresa românilor”
Poliţistul Marian Godină nu înţelege de ce asistenta lui Marcel Vela, Gabriela Cenuşă, a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis

Marian Godină a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde sugerează că asistenta lui Marcel Vela nu ar avea merite care să justifice o astfel de recompensă din partea Administrației Prezidențiale.

Citeşte mai multe detalii: Asistenta lui Vela, decorată de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români.

Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă.

Gabriela Cenușă a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

Marian Godină: O mare bătaie de joc la adresa românilor

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.
Domnule ministru Marcel Vela,

E plin internetul de postarea asta și mă tem că e posibil ca acestei doamne să i se facă o nedreptate, pentru că majoritatea oamenilor se întreabă ce o fi făcut de a meritat această distincție. Chiar și eu mă întreb. Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut de ați nominalizat-o pentru a fi decorată, dar suntem cu toții foarte curioși să aflăm care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesională, iar odată spuse, va scăpa de critici și va putea fi felicitată așa cum se cuvine.

Citeşte şi: Scandalul dintre Ştefan Mandachi şi Marian Godină, la cote maxime: „Eşti un blubuc de săpun umflat artificial. Mai du-te-n … mea”

Mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați pe Facebook.„, a scris Marian Godină pe reţelele de socializare.

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români.
Printre zecile de decorații se numără și cea…

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 1 decembrie 2020


loading...