Scandalul dintre Ştefan Mandachi şi Marian Godină, la cote maxime: „Eşti un blubuc de săpun umflat artificial. Mai du-te-n … mea”

Scandalul dintre Marian Godină și Ștefan Mandachi ajunge la cote maxime. Afaceristul din Suceava i-a dedicat polițistului o postare destul de lungă pe blogul său, în care-l atacă extrem de dur pe acesta.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 08:50
Scandalul dintre Ştefan Mandachi şi Marian Godină, la cote maxime: „Eşti un blubuc de săpun umflat artificial. Mai du-te-n … mea”

Suceveanul îl numește pe Godină ”punctul G al prozei românești”, ”nemas…”, ”perversul” și ”un blubuc de săpun umflat artificial”. Acesta este de părere că poliţistul se folosește de uniforma sa pentru a-și vinde cărțile, că este complet netalentat și că deși pozează într-un iubitor de animale, nu a dus în viața lui o pisică la sterilizat.

Ștefan Mandachi își încheie mesaju cu tradiționalul mai du-te-n … mea.

O analiză cu argumente a unui model de totală neasumare. E un exemplu de specimen trădător, care duce în eroare…

Publicată de Ștefan Mandachi pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Reacţia lui Marian Godină

Daa, daa, am citit ce a postat Mandachi azi despre mine, nu trebuie să mă mai anunțați. Nu o să mai revin cu vreo replică pentru că pur și simplu nivelul lui a ajuns mult prea jos, chiar dacă unora vă place limbajul pe care el îl folosește și considerați că „mamă, ce ți-a dat-o”.

Eu nu diger așa ceva, nici dacă ar fi la adresa altcuiva. Apreciam dacă făcea un mișto fin cu ironii faine, dar se pare că în afară de a fi vulgar altceva nu poate. Să-i mai dau o replică ar însemna să nu mai dureze mult și să-i răspund până și dansatoarei Floricica”, i-a răspuns, la rândul lui, Marian Godină lui Ștefan Mandachi.

De la ce a pornit scandalul?

Cei doi erau în relaţii cordiale, Godină l-a aplaudat pe Mandachi a început acea campanie legată de autostrăzi.

Însă, lucrurile s-au stricat între ei atunci când Marian Godină s-a luat de Ștefan Mandachi după ce acesta a scris despre câinii Cristinei Țopescu.

Godină a continuat să-l atace în perioada stării de urgență, când l-a acuzat pe sucevean de ipocrizie pentru că a cerut închiderea mall-urilor (după ce anterior deplânsese soarta sectorului horeca).


loading...
Partenerii noștri