Marian Godină şterge pe jos cu Denisa şi Flick după scandalul cu fotografa ucraineană: „Vedete cu figuri pe maţul gol! V-aţi învăţat la mocangeli”

Poliţistul, influencerul şi scriitorul Marian Godină, a reacţionat vehement în scandalul iscat între Denisa Filcea şi soţul el, Flick Domnul Rimă, pe de-o parte, şi fotografa ucraineană pe care cei doi au angajat-o pentru a imortaliza botezul fiicei lor.

11 sept. 2022, 21:32
Marian Godină şterge pe jos cu Denisa şi Flick după scandalul cu fotografa ucraineană: „Vedete cu figuri pe maţul gol! V-aţi învăţat la mocangeli”

Denisa Filcea se plângea, zilele trecute, de faptul că fotografa pe care au luat-o pentru botezul fiicei lor ar fi refuzat să le mai facă fotografii când s-au întors acasă de la biserică și, mai mult, ar fi cerut 250€ în plus față de banii inițiali ca să le dea fotografiile de la biserică.

Diana Tarasova, fotografa de origine ucraineană, are o cu totul altă variantă a poveștii. Pentru a-și susține argumentele, fotografa a venit și cu dovezi concrete. A postat pe Instagram capturi din conversațiile cu Denisa Filcea și mesajele vocale pe care aceasta i le-a trimis.

În acest scandal s-a implicat, duminică, şi poliţistul Marian Godină, devenit în ultimii ani influencer şi chiar scriitor. Godină a postat un mesaj extrem de dur la o postare a Denisei Filcea, în care soţia lui Flick încerca să explice situaţia creată.

Mesajul lui Godina

„Vedete cu figuri pe mațul gol. Auzi la ea, are fotograf personal la evenimente, dar apoi vrea foto la botez cu 100 de euro. V-ați învățat la mocangeli, aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. I-ai mai și zis că o ruinezi dacă vrei și că bad people can make bad things, ești mare sculă tu… La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeşte şi: Violeta Romanescu, prezentatoarea ştirilor RomâniaTV, şedinţă foto emoţionantă. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima oară GALERIE FOTO