Violeta Romanescu, prezentatoarea ştirilor RomâniaTV, şedinţă foto emoţionantă. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima oară GALERIE FOTO

Violeta Romanescu, prezentatoarea RomâniaTV, este în culmea fericirii. Frumoasa vedetă este însărcinată pentru prima dată, iar în scurt ntimp urmează să-și strângă bebelușul la piept.

11 sept. 2022, 17:36

Este bucurie mare în familia RomâniaTV. Violeta Romanescu, frumoasa prezentatoare a știrilor, urmează să devină mămică pentru prima oară. Emoțiile sunt uriașe, iar bucuria pe care o simte nu-și găsește egal.
Violeta Romanescu mai are doar puțin până când își va strânge bebelușul la piept, iar împlinirea pe care ea și soțul ei o simt este absolut minunată.

Cei doi și-au dorit enorm să devină părinți, iar marele vis li s-a împlinit. Violeta Romanescu a avut parte de o sarcină ușoară, liniștită, în care a reușit să simtă din plin magia acestei perioade unice din viața fiecărei femei.

Citeşte şi: Denisa și Flick, implicați într-un scandal-monstru. Sunt acuzați că au amenințat și și-au bătut joc de o fotografă din Ucraina: „Nu vreau să fac niște lucruri urâte și să îți ruinez reputația”

Și pentru că vrea să păstreze cu drag această amintire, frumoasa vedetă de la RomâniaTV a făcut chiar și o ședință foto superbă, alături de soțul ei.

Așa cum veți vedea și în galeria foto, Violeta Romanescu a schimbat mai multe ținute pe parcursul ședinței foto, iar rezultatul final este demn de pus în ramă.

”Așteptând mica noastră minune. Abia aștept să te cunosc, micuțule îngeraș”, sunt cele două descrieri care însoțesc într-un mod atât de emoționant fotografiile postate de Violeta Romanescu pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Imagini de noaptea minții! Balconul unei familii dintr-un bloc aflat în centrul Capitalei, transformat în coteț pentru găini