Marian Godină va ajunge în faţa instanţei. Cel mai cunoscut poliţist a fost dat în judecată

Poliţistul Marian Godină va ajunge în faţa judecătorilor. Un bărbat l-a dat în judecată pentru a doua oară, supărat că Godină l-a calomniat. Şi îi cere şi despăgubiri.

RomaniaTV.net
14 aug. 2017, 16:59
Marian Godină va ajunge în faţa instanţei. Cel mai cunoscut poliţist a fost dat în judecată

Totul vine după ce poliţistul vedetă a comentat pe o reţea de socializare că respectivul bărbat care este din Argeş scrie poezii ciudate în care descrie explicit relaţii intime cu minore şi cadavre. Mai mult, Marian Godină trăgea şi un semnal de alarmă pentru părinţi care au copii cu acces la reţeaua de socializare. Supărat pe postările lui Godină, bărbatul a făcut mai multe plângeri penale împotriva poliţistului şi l-a dat şi în judecată. Nu este singurul necaz al poliţistului. Săptămâna trecută, Godină a picat a cinea oara examenul de admitere la Academia de Poliţie.

Marian Godină a avut un avertisment pentru părinţii care-şi lasă copiii să umble pe internet. „Dacă aveţi copii care au conturi de Facebook, e indicat să le supravegheaţi atent activitatea din online şi să vă asiguraţi că nu intră în discuţii cu persoane necunoscute. Poza asta mi-a fost trimisă azi printr-un mesaj şi nu ştiu dacă e real. Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos. La finalul poeziei este ataşată şi o poză cu o fetiţă cu ochelari”, a scris poliţistul.