Marian Ionescu, de la Direcţia 5, rănit într-un accident rutier

Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, a fost rănit uşor într-un accident rutier, produs sâmbătă seara în Capitală.

RomaniaTV.net
30 oct. 2011, 11:40
Marian Ionescu, de la Direcţia 5, rănit într-un accident rutier

După ce formaţia Direcţia 5 a susţinut concertul „Îţi mulţumesc” la Sala Palatului, eveniment ce a marcat cei 20 de ani de activitate a trupei, Marian Ionescu se îndrepta spre locuinţa sa din cartierul Pipera, iar motocicleta sa a fost lovită de un autoturism de lux. Şoferul ar fi intenţionat să parcheze şi nu i-ar fi dat prioritate.

Marian Ionescu a fost rănit uşor şi a ajuns la spital pentru investigaţii. Deşi motocicleta lui a fost distrusă, muzicianul a scăpat cu răni uşoare, fiind salvat de echipamentul şi casca de protecţie pe care le purta.

„Pacientul este conştient, echilibrat termodinamic şi respirator, cu nişte leziuni care sunt în curs de investigaţie”, a declarat medicul primar Luisa Corina Simion de la spitalul Floreasca.

Marian Ionescu a rămas la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în cursul zilei de duminică le-a confirmat organizatorilor concertului pe care Direcţia 5 îl avea deja stabilit la Craiova că va urca pe scenă.

„Din respect pentru fanii formaţiei, Direcţia 5 va sosi în această seară, unde vor organiza un concert în Craiova, chiar dacă unul dintre membrii formaţiei, Marian Ionescu, a suferit un accident rutier. Nu se ştie ora când vor urca pe scenă. Pot apărea modificări în funcţie de starea lui de sănătate”, a eclarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.