Marian Manole, declarații copleșitoare la 11 ani de la moartea Mădălinei: „Este o rană pe care o voi duce cu mine în mormânt. Pe nepotul meu nu l-am întâlnit niciodată”

Marian Manole a mărturisit suferința devastatoare pe care moartea Mădălinei încă o mai pricinuiește în sufletul său, la 11 ani de la moartea artistei.

14 iul. 2021, 10:03
Marian Manole, declarații copleșitoare la 11 ani de la moartea Mădălinei: „Este o rană pe care o voi duce cu mine în mormânt. Pe nepotul meu nu l-am întâlnit niciodată”

Marian Manole

a dezvăluit suferința prin care trece în aceasta zi de 14 iulie, în care sunt comemorați 11 ani de la trecerea în neființă a artistei Mădălina Manole, care a murit într-un context extrem de tragic, lăsând în urmă un fiu. Tot astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 54 de ani.

Fratele Mădălinei a mărturisit pentru RomâniaTV.net că pierderea surorii lui va durea mereu asemenea unei răni, care nu se vindeca niciodată. Marian Manole a mai dezvăluit că nu l-a văzut niodată în carne și oase pe nepotul lui, fiul Mădălinei, iar singura imagine a copilului surorii lui o are din pozelele postate în publicații și pe social-media.

„Este greu de spus ceva în această zi, cuvintele se pierd undeva…Nu cred că ar putea exista vindecare vreodată de suferința pricinuită de moartea Mădălinei, este o rană pe care voi duce cu mine în mormânt. Am avut momente când am visat-o dar nu aș putea să vă povestesc așa ceva, este prea personal. Pe nepotul meu, fiul Mădălinei, nu l-am întâlnit niciodată, l-am văzut doar în poze, pe social-media, dar de întâlnit nu l-am întâlnit niciodată. Ceea ce fiul Mădălinei ar trebui să știe despre mama lui, este că l-a iubit enorm, chiar dacă nu au apucat să bucure unul de celălalt. Aș vrea ca nepotul meu să știe că mama lui, Mădălina Manole, a fost o femeie frumoasă, o artistă minunată a României și ca l-a iubit asta e cel mai important.” a declarat Marian Manole contactat de RomâniaTV.net.

Marian Manole: „Vreau este să dispară „stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus!

În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!

O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!”, a mărturisit Marian Manole pentru Click.ro.

Mădălina Manole, visată de un fan. „O întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns”

Un fan al Mădălinei Manole a mărturisit, la 11 ani de la moartea artistei, că a visat-o pe minunata cântăreață, deși nu a cunoscut-o niciodată. Bărbatul a povestitul momentul în detalii în cadrul unei emisiuni TV.

„”Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger” , a declarat fanul Mădălinei Manole, conform bzi.ro.