Marian Mina, deputat PSD: „De când a picat în cap, Superman Cîțu este într-un delir continuu. Florine, faptul că ai făcut pușcărie în SUA nu te face mai occidental”

Marian Mina, deputat PSD, îl desființează pe Florin Cîțu, după ce fostul premier liberal a afirmat că „PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti”.

21 feb. 2023, 13:28
Marian Mina, deputat PSD: „De când a picat în cap, Superman Cîțu este într-un delir continuu. Florine, faptul că ai făcut pușcărie în SUA nu te face mai occidental”

Marian Mina i-a transmis lui Florin Cîțu că PSD a făcut „tot ceea ce trebuie pentru a sprijini Ucraina în fața agresiunii lui Putin”.

„De când a picat în cap, Superman Cîțu este într-un delir continuu. Florine, faptul că ai făcut pușcărie în SUA nu te face mai occidental. Doar infractor. Reține asta! Cât timp tu nu contenești o clipă să fii penibil, PSD și Guvernul pe care și tu îl susții, teoretic, Florine, au făcut tot ceea ce trebuie pentru a sprijini Ucraina în fața agresiunii lui Putin. Repet: în războiul cu Putin, Florine, nu cu Delta Dunării! Și mai e ceva: colegii tăi, în frunte cu domnul premier Ciucă, tot propaganda Rusiei o fac când cer clarificări cu privire la canalul Bâstroe?!”, i-a transmis Marian Mina lui Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Guvernul României, pus la zid de Comisia Europeană: nu mai vin fondurile din PNRR, semnate de Ursula von der Leyen și Florin Cîțu

Florin Cîțu: „PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti”

Fostul premier Florin Cîţu scrie, marţi, pe Facebook, că „PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti”.

„PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti. Câteoadată, ca ieri de exemplu, această susţinere a PSD pentru agenda lui Putin este atât de evidentă încât mă întreb cât mai este până vedem primii PSD-işti expulzaţi”, a scris Cîţu.

PSD a cerut, luni, autorităţilor de la Kiev să reia colaborarea bilaterală onestă şi să oprească imediat dragarea de mare adâncime pe Canalul Bâstroe.

De asemenea, PSD cere „tuturor autorităţilor române să se manifeste cu convingere şi fermitate pentru apărarea şi protejarea patrimoniului de importanţă universală al Deltei Dunării”.

Citește și Florin Cîţu face apel la liberali să voteze scăderea contribuţiilor cu 5%: „Datorăm acest lucru românilor! Destul am fost suprataxaţi în 2022 şi 2023!”