Replici dure în coaliție pe tema agriculturii. Marian Mina: „N-ai înțeles absolut nimic din acest domeniu, dar chibițezi fără sens. Nu ești Petre Daea”

Marian Mina, deputat şi lider PSD Giurgiu, l-a nimicit pe Dan Motreanu, europarlamentar PNL, și i-a recomandat să îi lase pe specialiștii în Agricultură să-și exprime păreri legate de acest domeniu.

24 mart. 2023, 13:28
Replici dure în coaliție pe tema agriculturii. Marian Mina: „N-ai înțeles absolut nimic din acest domeniu, dar chibițezi fără sens. Nu ești Petre Daea”

„Motreanu, attention please! Președinta Comisiei Europene i-a dat dreptate lui Petre Daea: ajutorul pentru fermierii români este insuficient și trebuie suplimentat! Poate aseară dormeai, când Ursula von der Leyen anunța acest lucru, dar nu mai ieși de sub pat, că te faci de râs, cu fiecare postare! Dormi în pace!

Renunță la propaganda de cocioc, Motreanu! Nimeni n-a contestat sprijinul pe care România îl acordă Ucrainei. Nu te mai elogia ca o soprană, când tu nu ai avut glas să scoți măcar o vorbă pentru susținerea fermierilor români la Bruxelles. ZERO acțiuni concrete!

Citește și Scandal în Coaliţie, faza pe agricultură. Marian Mina: „Înapoi în dulap, Motreanu! Du-te la silozuri și numără!”

Agricultura nu e filosofie, Motreanu! Cum nici tu nu ești Petre Daea! Domnul Daea pentru tine! Cât ai fost ministru la Agricultură, ai pierdut 2 săptămâni prin savana administrativă, abia silabiseai de pe foaie ce îți scriau angajații de acolo. N-ai înțeles absolut nimic din acest domeniu, dar chibițezi fără sens. Fii înțelept și lasă profesioniștii să-și facă treaba. Mai bine dormi filosofic în continuare la Bruxelles!

SPOILER: Dragi cititori, pe domnul Motreanu dacă îl luați repede, nu știe nici care e indicativul auto al județului Giurgiu. Dacă îi arăt CV-ul propriu ”GR-eșitului” ar putea învăța administrație la PNL, numai din el! Am studiat la două facultăți (la zi) și am finalizat un master! Am fost de două ori șef de Agenție, director la cea mai mare Regională de drumuri din țară, președinte de Consiliu Județean și, în prezent, sunt deputat. Cu filosofia, când vrei să conduci România,… nu merge, Schopenhauer de Dâmbovița mic!”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Citește și Marian Mina, deputat PSD: „De când a picat în cap, Superman Cîțu este într-un delir continuu. Florine, faptul că ai făcut pușcărie în SUA nu te face mai occidental”