Marian Mirea, PMP: Se va ajunge la o coaliţie de dreapta cel mai târziu între cele două tururi prezidenţiale

Preşedintele PMP Vâlcea, Marian Mirea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este convins că se va ajunge la o coaliţie largă de dreapta cel mai târziu între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 15:15
Marian Mirea, PMP: Se va ajunge la o coaliţie de dreapta cel mai târziu între cele două tururi prezidenţiale

El consideră că acest lucru va avea loc dacă nu se va reuşi nicio moţiune de cenzură împotriva cabinetului Ponta 3.

‘Dacă nu va reuşi o moţiune de cenzură, sunt convins că o coaliţie largă de dreapta se va realiza cel mai târziu între cele două tururi prezidenţiale. Deşi dacă se vor depăşi mai multe orgolii, un pol de centru dreapta s-ar putea constitui imediat după alegerile europarlamentare. Dacă procentul absenteismului la vot va fi tot de minim 50%, înseamnă că această Românie va trebui trezită. Iar acolo, în tăcere, este o Românie de dreapta care doreşte unitate şi alternativă credibilă stângii’, a spus preşedintele PMP Vâlcea.

El a reiterat că PMP va susţine orice moţiune de cenzură împotriva cabinetului Victor Ponta.

‘Marea problemă a românilor este că, în acest moment, România nu are guvern legitim cu o majoritate clară. De aceea, Ponta şi toţi miniştrii, secretarii de stat, directorii politici etc, trebuie să plece de urgenţă şi să permită crearea unei majorităţi legitime.Vom susţine orice moţiune de cenzură împotriva cabinetului Ponta’, a mai declarat Mirea.