Marian Munteanu: Am iniţiat cesionarea părţilor sociale deţinute în societăţi comerciale şi retragerea din unele ONG-uri

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, anunță că a inițiat cesionarea tuturor părților sociale pe care le deține în societățile comerciale și retragerea sa din unele organizații neguvernamentale.

19 apr. 2016, 18:21
Marian Munteanu: Am iniţiat cesionarea părţilor sociale deţinute în societăţi comerciale şi retragerea din unele ONG-uri

„Astăzi am decis și inițiat cesionarea tuturor părților sociale pe care le dețin în societăți comerciale.

Doresc ca activitățile mele politice să nu aibă efecte asupra activităților pe care aceste entități le dezvoltă sau asupra unor oameni care nu sunt implicați politic. Din același motiv am inițiat retragerea mea din unele organizații neguvernamentale”, a scris Marian Munteanu, marți, pe Facebook.

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au întâlnit marți seara cu Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, și i-au cerut să își clarifice situația administrativă referitoare la participarea în firme, asociații sau fundații, potrivit unor surse politice.

Sursele citate au precizat că Marian Munteanu a discutat cu liderii PNL, însă nu despre retragere, ci i s-a pus în vedere că trebuie să-și clarifice situația administrativă.

Miercuri, la ora 15,00, este programată o ședință de strategie pe București cu participarea liderilor PNL. În cursul serii, Alina Gorghiu și Vasile Blaga vor susține o conferință de presă.