Marian Nistor a slăbit 30 kg. Cum arată dieta care l-a ajutat să scadă în greutate: „Înainte arătam ca un ardei umplut cu forţa”

Marian Nistor, solistul trupei Savoy, cântărea, nu cu multă vreme în urmă, 109 kg. "Arătam ca un ardei umplut forțat", spune, amuzat, artistul, care a reuşit să slăbească nu mai puţin de 30 kg. Alături în procesul de slăbire i-a fost soţia lui, Dorina, care a avut grijă să-i gătească dietetic.

01 feb. 2022, 10:04

Marian Nistor a slăbit 30 kg, ajungând să cântărească, la cei 78 de ani ai săi, undeva la 70-80 de kilograme. Ideea dietei a avut-o soţia lui, care i-a şi conceput-o, i-a şi gătit toate mâncărurile.

Marian Nistor a slăbit 30 kg. Artistul a renunţat complet la grăsimi şi la prăjeli

Nici după ce a ajuns la greutatea dorită artistul nu a revenit la alimentaţia de dinainte, astfel că nici în momentul de faţă nu mai consumă prăjeli sau grăsimi.

Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg. Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om! Dorina gătește dietetic. Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime. Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…„, a declarat Marian Nistor într-un interviu recent.

Citeste si Cât a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână cu noua dietă. Cum arată meniul care o ajută să topească excesul de kilograme

Marian Nistor și Dorina Paraschiv, secretul unei căsnicii de 24 de ani

În octombrie 2022, Marian Nistor și Dorina Paraschiv au aniversat 24 de ani de căsnicie. Secretul longevităţii acestei relaţii este preţuirea reciprocă.

E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au. Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor„, a spus Marian Nistor.

Citeste si Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

Marian Nistor spune că Dorina este femeia pe care și-a dorit-o toată viața, alături de care nu cunoaşte plictiseala.

Nu mă plictisesc să stau lângă ea. Avem aceleași tabieturi… Ne uităm la aceleași filme, la tenis… Nu pot să cred ce trăiesc. Eu sunt de modă veche. M-am gândit să scriu o carte,  dar o scriu adevărul, ori nu. Nu vreau ceva romanțat. Mai bine nu scriu. Îi mulțumesc soției mele… „, a declarat Marian Nistor pentru Click