Marian Nistor şi Dorina Paraschiv, dezvăluire de senzaţie în ziua în care au aniversat 36 de ani de când s-au cunoscut: „Caniche-ului nostru îi datorăm faptul că suntem împreună”

A fost triplă aniversare pentru Marian Nistor şi Dorina Paraschiv pe 4 octombrie. Cei doi au serbat 24 de ani de la căsătorie și 36 de ani de când s-au cunoscut, iar artistul a aniversat şi împlinirea a 79 de ani de viaţă.

12 oct. 2022, 14:58

Cu vocile lor blânde, Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv Nistor, emoţionează până şi cele mai împietrite suflete. Iar pe lângă vocile inconfundabile, cei doi sunt inconfundabili şi prin ţinutele adoptate. Un accesoriu nelipsit din ţinuta lor este bentiţa care, peste ani, a devenit marcă înregistrată. Cei doi soți au o colecție impresionantă de sute de astfel de bentițe.

Diferenţa de vârstă dintre cei doi este una considerabilă, dar asta nu i-a împiedicat să aibă o relaţie fericită, care dăinuie de trei decenii şi jumătate. Marian Nistor a împlinit 79 de ani, în timp ce soția lui a îîmplinit 61 de ani în luna iunie. Cei doi au convingerea că „vârsta este doar în buletin”.

Marian Nistor şi Dorina Paraschiv, dezvăluire de senzaţie în ziua în care au aniversat 36 de ani de când s-au cunoscut

Artiștii s-au cunoscut la o filmare, în anul 1986. Cea care i-a adus împreună a fost… căţeluşa artistului, un caniche imperial.

Am împlinit 24 de ani de la căsătorie. De fapt, noi pe data de 4 octombrie am avut trei aniversări. În aceeași zi ne-am cunoscut cu ani în urmă și apoi am rămas împreună. Ne-am cunoscut la filmări la televiziune. Dorina venise dintr-un turneu efectuat în Australia și ne-am întâlnit acolo. Cățelușa ne-a unit, un caniche imperial. A plecat de lângă mine și s-a dus la scaunul Dorinei, unde stătea ea. În dreapta stăteau fetele, în stânga băieții.

Citeste si Marian Nistor a slăbit 30 kg. Cum arată dieta care l-a ajutat să scadă în greutate: „Înainte arătam ca un ardei umplut cu forţa”

Am stat de vorbă frumos și de a doua zi ne-am întâlnit și am rămas împreună. De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo… Am filmat pe rând. A fost ceva deosebit. N-am să uit niciodată acea zi„, a dezvăluit Marian Nistor într-un interviu pentru revista Viva

La aniversarea de anul acesta, cei doi au preferat liniştea şi confortul casei. S-au bucurat singuri de faptul că mariajul lor a rezistat deceniilor, într-o societate în care divorţurile sunt la ordinea zilei.

De ziua mea de naștere am fost singuri amândoi, tête-à-tête și atât. Am petrecut numai noi doi. Nu ne-am mai aventurat. Am stat liniștiți. Nu am mai apărut la televizor. Erau plecați toți în concedii, nu erau emisiunile care ne trebuiau nouă. În toamnă reluăm aparițiile„, a declarat Marian Nistor, pentru sursa citată.

Citeste si Getuța Sterp, în lacrimi. Ce povară poartă în suflet sora lui Iancu şi a lui Culiţă: „Uneori, trebuie să ne urmăm destinul”. VIDEO

Secretul longevităţii relaţiei lor

Marian Nistor declara, cu altă ocazie, că la baza relaţiei lor se află preţuirea reciprocă.

E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au. Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul. Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor. 

Nu mă plictisesc să stau lângă ea. Avem aceleași tabieturi… Ne uităm la aceleași filme, la tenis… Nu pot să cred ce trăiesc. Eu sunt de modă veche. M-am gândit să scriu o carte,  dar o scriu adevărul, ori nu. Nu vreau ceva romanțat. Mai bine nu scriu. Îi mulțumesc soției mele… „, declara Marian Nistor într-un interviu mai vechi.