Marian Oprişan a ajuns la spital, în ziua votului

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, candidatul USL pentru un nou mandat, a ajuns, duminică după-amiază, la spital după ce a început să se simtă rău, cel mai probabil din cauza căldurii şi a oboselii, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 15:32
Marian Oprişan a ajuns la spital, în ziua votului

Marian Oprişan a declarat că a fost în localitatea vrânceană Soveja, iar la un moment dat a simţit „o stare de moleşeală”.

Întrucât se simţea din ce în ce mai rău, el a decis să meargă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani, unde a primit tratament.

Era foarte cald, am transpirat, am stat cu cămaşa udă, am stat puţin în pădure, cred că am făcut o congestie musculară. Am venit frumos la spital, mi-am băgat în venă nişte vitamine, nişte piracetam, nişte inflamatoare, şi acum mergem din nou la război. Aveam o stare generală proastă, îmi dădea starea aceea de moleşeală pe care toată lumea o are la o răceală. Acum sunt bine, sunt bine cu analize, şi cu plămânii sunt în regulă”, a spus Oprişan, la ieşirea de la UPU.

Marian Oprişan a declarat, duminică dimineaţă, după ieşirea de la urne, că a votat cu gândul la relansarea economiei României şi a judeţului.

„Am votat cu gândul la relansarea economiei României şi a judeţului Vrancea, cu gândul că noi suntem servitorii cetăţenilor şi aşa va trebui să ne comportăm şi pe viitor, la guvernare. Am votat cu gândul la toţi copiii din România, la familiile lor, la bunicii lor. Am votat cu gândul că românii trebuie să-şi recapete demnitatea pe care PDL-iştii le-au călcat-o în picioare şi că ei trebuie să-şi găsească drumul către o viaţă mai bună”, spunea Oprişan.