Marian Oprişan: Asta cu SCINDAREA PSD este o poveste

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat, luni, că scindarea partidului este o "poveste" şi nu crede că există riscul ca parlamentarii PSD să migreze către PNL pentru a forma o nouă majoritate.

12 ian. 2015, 10:04
Marian Oprişan: Asta cu SCINDAREA PSD este o poveste

Întrebat despre zvonurile despre o posibilă scindare a PSD, Marian Oprişan a răspuns: „Nu, asta cu scindarea e o poveste”.

Oprişan a arătat că nu există nici riscul ca parlamentarii PSD să migreze către PNL pentru a forma o altă majoritate.

În ceea ce priveşte propunerea lui Dragnea privind disocierea funcţiei politice de cea administrativă, Oprişan a arătat că se îndoieşte că acest lucru va face bine.

„E o discuţie care trebuie să urmeze, pe care să o facem cu responsabilitate şi la final să tragem o decizie. Dacă asta (disocierea funcţiei politice de cea administrativă, n.r.) va face bine acestei naţiuni – deşi mă îndoiesc, din acest punct de vedere – probabil că această decizie va putea fi adoptată. Nu ne-am trezit pe funcţii viaţă, Doamne fereşte!”, a spus Oprişan.

REACŢIA lui Marian Oprişan după arestarea celor două experte din dosarul său

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a propus, la sfârşitul anului trecut, ca în PSD funcţiile politice să fie disociate de cele administrative, dar doar la nivel local, nu şi central.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a avut poziţii publice prin care arăta că această măsură trebuie aplicată şi la nivel central, fiindu-i opozabilă inclusiv lui.