Marian Oprişan, avertisment pentru colegi privind interimatul la şefia PSD

Publicat: Luni, 13 Iulie 2015 17:42 // Actualizat: Luni, 13 Iulie 2015 17:42 // Sursa: romaniatv.net

Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea, susţine, intr-un comunicat de presă, că guvernarea nu poate fi asigurată decât de coaliţia PSD-UNPR-ALDE. Oprişan mai precizează că şefia interimară a PSD este asigurată, conform statutului, de președintele Consiliului National, împreună cu Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National și Consiliul National.

Foto: captura video

Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD, spune, într-un comunicat de presă, că actuala coaliţie de guvernare este singura care poate lucra în interesul tuturor cetățenilor.

"Ar fi de nepermis ca un mecanism funcțional și eficient, așa cum este coaliția P.S.D.-U.N.P.R.-A.L.D.E., sa fie oprit tocmai când cetățenilor noștri începe sa le meargă mai bine. Guvernul actual este obligat politic și moral, sa-și ducă misiunea primita de la cetățenii României și Parlament în anul 2012, pana la capăt.

Mai mult decât atât, nu putem fi ipocriți și trebuie sa spunem, ca pentru Partidul Social Democrat nu este o noutate, faptul ca Uniunea Naționala pentru Progresul României și președintele acesteia, Gabriel Oprea, de peste cinci ani, și-au stabilit ca unul din deziderate, sa fie susținerea Președintelui României, indiferent de numele acestuia, în toate problemele de siguranță națională.  Gabriel Oprea este un politician serios, care își respecta cuvântul întotdeauna, promisiunile făcute și  care, de fiecare data, a pus interesele coaliției de guvernare  mai presus decât interesele propriului partid", spune Oprişan. 

În ceea ce privește interimatul conducerii Partidului Social Democrat, Oprişan spune că, potrivit statutului, "acesta este asigurat de președintele Consiliului National, împreună cu Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National și Consiliul National".

"Ferm, corect si categoric, in calitate de membru fondator al partidului, le spun respectuos tuturor colegilor mei din P.S.D., ca orice abordare în afara celei pe care am prezentat-o, reprezintă interese străine Partidului Social Democrat și care sunt de natura a face jocul adversarilor noștri politici; bineînțeles în detrimentul intereselor cetățenilor României", conchide Oprişan. 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coalitia de guvernare interimat PSD Marian Oprişan PSD şefia PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iul 18:12
...susţine, intr-un comunicat de presă, că guvernarea nu poate fi asigurată decât de coaliţia PSD-UNPR-ALDE. Citește mai departe…

...
13 iul 17:47
Votează email 0 email
...de presă, că guvernarea nu poate fi asigurată decât de coaliţia PSD-UNPR-ALDE. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H