Marian Oprişan: „Când nu era premier, Orban stătea mai mult prin Vrancea, pentru că aici vinul e foarte bun”

Marian Oprişan a vorbit miercuri la Adevărul Live despre relaţia sa, din postul de preşedinte CJ Vrancea, cu actualul guvern liberal, aceasta nefiind deloc una bună. Oprişan i-a acuzat pe ministrul Dezvoltării Ion Ştefan şi premierul Ludovic Orban că "se bazează doar pe minciuni” şi că "nu au făcut nimic pentru Vrancea”, în ciuda faptului că Orban, susţine el, "când nu era prim-ministru, stătea mult prin Vrancea. Ştiţi aici vinul e foarte bun şi foarte mult”.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 11:54
Marian Oprişan: „Când nu era premier, Orban stătea mai mult prin Vrancea, pentru că aici vinul e foarte bun”

„Noi suntem la cuţite cu Guvernul din cauza faptului că Ludovic Orban, când nu era prim-ministru stătea mai mult aici prin Vrancea. Ştiţi că în Vrancea vinul e foarte bun şi foarte mult. Şi împreună cu Grindă (n.red.: Ion Ştefan) s-au hotărât ei aşa dintr-odată să-i omoare pe toţi pesediştii din România şi din judeţul Vrancea, fără excepţie. Şi atunci, campania lor se bazează doar pe minciună. Ei numai vorbesc că vor face, în realitate cum au minţit cetăţenii români la europarlamentare şi prezidenţiale că măresc pensiile, că nu se vor împrumuta, toate aceste minciuni le repetă cu obstinaţie. Ei doar promit că vor face. În realitate nu vor face nimic, nu au făcut nimic pentru Vrancea şi nici nu se leagă de numele lor în judeţul Vrancea”, a afirmat Marian Oprişan miercuri la Adevărul Live.

Mai apoi, acesta din urmă a vorbit despre problemele din Vrancea, explicând că cele mai mari hibe sunt la sănătate.

„Marile probleme pe care le avem noi acum sunt cinci. Una din domeniul invăţământului şi patru din domeniul sanitar. E o inconştienţă criminală. Noi solicităm spitalul judeţean existent să treacă în administraţia CJ, aşa cum există în toată România. În Vrancea nu, pentru că Guvernul a numit în fruntea sa o rudă apropiată a prefectului PNL. Nu am reuşit să asigurăm finanţarea pentru spital aşa cum am dorit. Când a început criza COVID, CJ a oferit 11 milioane, deşi el era în subordinea Ministerului Sănătăţii. Cu aceşti bani spitalul a achiziţionat un aparat real-time-PCR: Imaginaţi-vă că acest aparat, de patru luni de zile, directorul spitalului şi echipa de rude peneliste de la conducerea spitalului nu sunt în stare să pună în funcţiune acest aparat”, a completat Marian Oprişan.

Citeşte şi: Firea acuză PNL că încearcă să-i împiedice şi încetinească proiectele: „Nu ne oprim, indiferent câte piedici ne pun guvernanţii”


loading...