Marian Oprişan desfundă Vrancea. Acum avem utilajele necesare

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, spune că are toate utilajele necesare pentru a deszăpezi Vrancea, "ca niciun satuc să nu mai fie izolat".

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 17:38
Marian Oprişan desfundă Vrancea. Acum avem utilajele necesare

Marian Oprişan a declarat la România TV că luni seară 145 de utilaje acţionează în judeţul Vrancea, asta „după ce am stat în genunchi o săptămână în faţa Guvernului”.

„Ceea ce a citit domnul Capră ieri, le-am citit eu dânsului şi domnului ministru în urmă cu o săptătmână, dar au spus că nu se impune starea de urgenţă. De azi (n.r. luni) am reuşit să contractăm 145 de utilaje: 39 acţionează pe drumurile judeţene şi 106 pe cele comunale. Acum avem utilajele necesare să nu mai existe nicio comună, niciun sat şi satuc izolate„, a declarat Oprişan.

Oprişan a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au sărit în ajutorul oamenilor blocaţi de nămeţi şi au intervenit cu utilajele pe care le deţineau, unii pe cheltuiala lor ca şi sponsorizare.

Răspunzând celor care îl acuză că judeţul său avea puţine utilaje contractate, Oprişan a spus că pentru drumurile judeţene erau suficinete, problema fiind la drumurile comunale.

„Cu cele 29 de utilaje pe drumurile judeţene făceam faţă fără probleme. Marea noastră problemă sunt cele comunale, cu 4 tractoare cu lamă nu făceam nimic. Eu vreau să merg cu domnul preşedinte,  cu primul ministru şi cu minsitrul Transporturilor, fiecare cu câte un tractor şi vă spun că nu deszăpezim nicun drum comunal„, a mai spus Oprişan.