Marian Oprişan: După părerea mea, Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dăncilă. Ea s-a eliberat de acest agreement

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, consideră că Viorica Dăncilă s-a eliberat de acordul pe care îl avea cu fostul preşedinte al partidului, Liviu Dragnea, care, în opinia lui, o teroriza.

28 iun. 2019, 13:18
Marian Oprişan: După părerea mea, Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dăncilă. Ea s-a eliberat de acest agreement

„Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost primul ministru al Guvernului României, vă spun că în acest moment eu aş fi susţinut-o cât se poate de clar ca preşedinte al Partidului Social Democrat dintr-un motiv extrem de serios. Este un politician cinstit, este o femeie cinstită, este o femeie care probabil şi cu siguranţă s-a eliberat de agreementul pe care îl avea cu fostul preşedinte al partidului, care, după părerea mea, o teroriza”, a declarat Marian Oprişan vineri, după ședința CEx PSD, întrebat dacă ar mai fi susţinut-o pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al partidului în cazul în care aceasta nu era premier.

Întrebat dacă Liviu Dragnea îl teroriza şi pe el, Marian Oprişan a precizat: “Cu mine era mai greu, cu mine a fost mai complicat”.

Marian Oprişan a mai fost întrebat de ce Viorica Dăncilă a acceptat acel agreement cu Liviu Dragnea, spunând că acesta i-ar fi fost impus. 

“Nu cred că se poate pune problema că l-a acceptat, cred că i-a fost impus ulterior devenirii domniei sale ca premier al României. Dar să nu intrăm în amănuntele asta pentru că sunt istorie. (…) Nu a acceptat lucrul acesta, tocmai din acest motiv ne aflăm în situaţia asta, după părerea mea chiar una fericită aş putea spune. (…) Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, dar vreau să vă spun că o situaţie fericită în care, din punctul meu de vedere, doamna Dăncilă este preşedintele interimar al Partidului Social Democrat şi primul ministru al Guvernului României. Nu vreau să intru în amănunte, dar ştiţi foarte bine că după pierderea alegerilor domnul Dragnea nu mai putea rămâne preşedintele Partidului Social Democrat. Ne-a luat-o justiţia înainte”, a mai spus Oprişan.

Citește și: Comitetul Executiv al PSD se reuneşte vineri pentru validarea candidaturilor UPDATE: Doi candidaţi au fost excluşi