Marian Oprișan îi cere lui George Simion despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro pentru defăimare. „Mariane, nu-ți dau niciun ban!”

Marian Oprișan și George Simion au ajuns la cuțite, după ce fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea l-a dat în judecată pe liderul AUR.

12 iun. 2023, 09:07
Marian Oprișan îi cere lui George Simion despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro pentru defăimare. „Mariane, nu-ți dau niciun ban!”

George Simion a anunțat, duminică, într-un clip video dat pe Facebook, că Marian Oprișan îi cere daune de peste 2,5 milioane de euro pentru defăimare fiindcă președintele AUR a spus că baronul de Vrancea e adevăratul proprietar al celebrei case din Balotești despre care acesta spune că e a mamei lui.

Citește și Tensiuni în coaliție, cu o zi înainte de rotativă. Kelemen Hunor respinge oferta lui Ciolacu: ”Nu ne-am ridicat de la masă, discutăm. Benevol, nu avem motiv să plecăm”

„Mi-au venit actele. Mă dă în judecată Marian Oprișan, care spune că nu este aceasta casa lui și-mi cere despăgubiri pentru imagine, domnul Portofel (poreclă dată lui Marian Oprișan – n.r.) avea o imagine foarte bună, de 2.650.000 de euro”, a spus George Simion într-un clip video.

„Atât vrea Marian Oprișan de la mine, pentru că, spune el, casa asta e a mamei lui și nu valorează mai mult de câteva sute de mii de euro. Dar sunt mai multe case. Numai din gardul ăsta de aici și faci o casă”, a continuat Simion.

Liderul AUR a strigat apoi peste zid „Mariane, nu-ți dau niciun ban!” și le-a cerut vrâncenilor să depună mărturie că „această casă este a lui Marian și nu a mamei lui, care a muncit confecționeră”.

Citește și Marcel Ciolacu: ”Îmi mențin părerea că marile companii ar trebui să plătească impozit cel puțin 1% din cifra de afaceri”

Scandalul dintre ei a izbucnit în luna martie, când George Simion a mers la reședința din Balotești pe care a filmat-o din exterior și a spus că e o casă de trei milioane de euro ce aparține lui Marian Oprișan. În declarația baronului de Vrancea nu apare acest imobil, iar acesta a spus la vremea respectivă că are de gând să facă plângere împotriva lui George Simion și că îi va cere în instanță diferența dintre 3 milioane de euro și 375.000 de euro, cât susține el că valorează proprietatea.