Marian Oprişan, reales şef PSD Vrancea

Marian Oprișan a fost reconfirmat marți seara în funcția de președinte al Organizației PSD Vrancea, în cadrul Conferinței Județene de alegeri a filialei.

30 sept. 2015, 05:32
Marian Oprişan, reales şef PSD Vrancea

Oprișan a fost mandatat de cei 472 de delegați, prezenți în sală, să candideze și la funcția de vicepreședinte al PSD, a informat un comunicat al PSD Vrancea.

Citeşte şi: Marian Oprişan: „Robert Negoiţă este CANDIDATUL PNL la conducerea PSD”

Vicepreședinți ai Organizației PSD Vrancea au fost aleși: ministrul pentru Românii de Pretutindeni, deputatul Angel Tîlvăr, deputatul Victor Roman alți consilieri județeni și municipali, scrie Agerpres.

Conferința Județeană a aprobat și o rezoluție prin care Organizația PSD Vrancea va susține candidatura domnului Liviu Dragnea la funcția de președinte al PSD.

„În 2012, când PSD a preluat puterea, am promis românilor și vrâncenilor că o să le reîntregim salariile și am făcut acest lucru. Am promis pensionarilor pensii mai mari și atât cât am putut, am făcut-o. Nu am tăiat nimic de la nimeni! Noi, social democrații, nu vom tăia niciodată de la cetățeni.

Am promis ca vom redeschide spitalele și am făcut acest lucru, am promis că reducem TVA și am redus TVA la alimente la 9%. Și TVA-ul general, după părerea mea, de la 1 decembrie 2015 va fi de 20%. Așa cum bine știți și salariile cadrelor medicale vor crește de la 1 octombrie 2015.

Profesorii și-au primit toate drepturile legale, dar și cele reieșite din hotărâri judecătorești. Am impus cel mai curajos Cod Fiscal pe care l-a avut țara noastră și care va permite României să se dezvolte economic. Practic România merge în direcția prosperității românilor, pentru că aceste legi gândite de PSD și coaliția UNPR și ALDE sunt măsuri făcute să ducă la bunăstarea tuturor cetățenilor acestei țări”, a declarat cu acest prilej Marian Oprișan.