Marian Oprişan: „Robert Negoiţă este CANDIDATUL PNL la conducerea PSD”

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, liderul județean al social-democraților, a ironizat, miercuri, anunțul făcut de președintele PSD București, Robert Negoiță, de a se înscrie în cursa pentru funcția supremă în partid.

23 sept. 2015, 08:08
Marian Oprişan: „Robert Negoiţă este CANDIDATUL PNL la conducerea PSD”

Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate„, a declarat Marian Oprișan, potrivit Agerpres.

El și-a argumentat poziția referitoare la Robert Negoiță prin „contactele avute în ultimele luni” de acesta, precum și prin „pozițiile declarative adoptate în privința politicilor ce ar urma să fie implementate în România”.

Președintele PSD București, Robert Negoiță a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres. „Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

CITEŞTE ŞI. Victor Ponta, avertisment pentru Negoiţă: E RISCANT să zică de mine sau de Dragnea. Dacă mâine e el? Ce face?