Marian Oprişan s-a însurat a doua oară. Cum arată Mihaela Arbănaș, iubita fostului şef PSD GALERIE FOTO

Marian Oprişan s-a însurat a doua oară. Duminică, 22 august, a fost o zi importantă pentru fostul şef PSD, s-a căsătorit a doua oară, la vârsta de 56 de ani, cu Mihaela Arbănaș, şefa Direcţiei de Dezvoltare şi promovare din Consiliul Judeţean Vrancea.

22 aug. 2021, 14:30

UPDATE: Marian Oprișan s-a căsătorit sâmbătă cu Mihaela Arbănaş, director al Direcției de Dezvoltare și Promovare din cadrul CJ Vrancea. Ambii sunt la cea de-a doua căsătorie, ceremonia din acest week-end fiind una discretă. Nași au fost deputata PSD de Vrancea, Elena Stoica și soțul acesteia, fost judecător.Conform presei locale, Mădălina, fiica lui Marian Oprișan, a realizat tortul miresei şi tot candy barul. Tânăra este şefa laboratorului unei cofetării din Londra şi a venit special în ţară pentru nunta tatălui său.

Cununia civilă a avut loc la Primăria Bolotești, iar ceremonia cu invitații apropiați mirilor, acasă la Marian Oprișan.

Marian Oprişan se însoară a doua oară. Vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea şi iubita lui  se vor căsători la Primăria Boloteşti, unde locuieşte fostul baron, iar petrecerea de nuntă va avea loc pe domeniile de la Panciu.

Acolo sunt aşteptate persoane din lumea politică, dar şi alte personalităţi, scrie Antena 3.

Marian Oprişan se însoară a doua oară

Duminică, de Sfânta Maria Mare, Marian Oprișan și partenera sa au participat la o nuntă la Suraia, fiind invitați din partea nașilor: nașul mare era fratele soției lui Oprișan. Fostul președinte al PSD și al CJ Vrancea a fost prezent la prima parte a evenimentului, în curtea miresei din comuna Suraia. El a venit împreună cu iubita sa și cei doi copii mici ai acesteia, din prima căsătorie.

Cei doi au stat la masă și au ieșit la dans, mai ales pe melodii ”de suflet”, ca doi soți îndrăgostiți. Când au încheiat dansul, el i-a sărutat mâna soției. Mai mult, Marian Oprișan s-a arătat foarte afectuos cu cei doi copii ai soției sale și, la un moment dat, s-a prins și într-o horă, pe ulița din sat.

Citeşte şi: Marian Oprișan, fostul baron PSD de Vrancea, își vinde singura maşină trecută în declaraţia de avere pe OLX

Mihaela Arbănaș se iubeşte cu Mihaela Arbănaș

Cine este Mihaela Arbănaș?

Partenera fostului lider al PSD Vrance, Mihaela Arbănaș, este directorul Direcției Dezvoltare și Promovare din Consiliul Județean Vrancea.

Prima declarație de avere datează din anul 2009, de pe vremea când șeful instituției era chiar baronul de Vrancea. Pe atunci, actuala parteneră a lui Oprișan se numea Mihaela Vasilescu și preciza în aminititul document (n.r. declarația de avere din 2009 depusă în arhiva Consiliului Județean Vrancea ) că are „funcția de consilier al președintelui Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan”.

Relația celor doi durează de mai mult timp și a fost una discretă până acum. La începutul lunii iulie, cei doi au depus actele la Primăria Bolotești pentru a-și înregistra cununia civilă, iar apoi au organizat și o petrecere discretă, cu puțini invitați apropiați, la Pensiunea ”Leonardo” din Bolotești, situată în apropierea domeniului deținut de familia Oprișan între Bolotești și Vidra.

Nașii noului cuplu Oprișan sunt Elena și Florin Stoica. Elena Stoica este cunoscutul proprietar al firmei Tricotton Panciu, acum deputat PSD de Vrancea, iar soțul său, Florin Stoica, este magistrat pensionar, fost președinte al Judecătoriei Panciu, potrivit Ziaruldevrancea.ro.

Marian Oprișan a mai fost căsătorit în anii 90, are și o fiică, Mădălina, absolventă a Facultății de Drept. Fostul baron a avut două relații de lungă durată: cu fosta sa secretară, Lucreția Dumbravă (soția actuală a primarului Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă), precum și cu mai tânăra Larisa Nădrag, originară din județul Hunedoara.

La rândul ei, Mihaela Arbănaș a fost căsătorită cu Romeo Vasilescu, președintele PSD Suraia. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.