Marian Petrache: E nevoie foarte urgent ca Ponta să-şi prezinte demisia

Premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze de la conducerea guvernului urgent, a declarat, luni, secretarul general al PNL, Marian Petrache, după ce a semnat moţiunea populară pentru demisia lui Victor Ponta.

13 iul. 2015, 13:30
Marian Petrache: E nevoie foarte urgent ca Ponta să-şi prezinte demisia

„Tot ce se întâmplă aici nu face decât să confirme poziţia noastră. E nevoie foarte urgent ca domnul Ponta să-şi prezinte demisia. E bine şi pentru ţară, e bine şi pentru lideri şi pentru partid”, a declarat secretarul general al PNL, Marian Petrache, după semnarea petiţei pentru demisia premierului Victor Ponta.

PNL a iniţiat petiţia naţională „Semnează-i demisia lui Ponta!” cu scopul de a evidenţia lipsa de legitimitate a actualului prim-ministru.

gă, dacă nu e unit, pierde. Şi toată echipa va fi unită.”

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS, prima reacţie după ce Victor Ponta a fost pus sub acuzare VIDEO

Premierul Victor Ponta a aflat, luni, la DNA că are calitate de inculpat în dosarul Turceni -Rovinare, în care este cercetat şi senatorul PSD Dan Şova. Totodată, procurorul DNA l-a informat pe premier că s-a instituit sechestru pe averea lui.

Duminică, Ponta a anunţat că se retrage din funcţia de preşedinte al PSD, ca urmare a problemelor pe care le are în justiţie. PNL i-a cerut demisia şi din fruntea Executivului.