Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei Maria Macsim Nicoară înainte să moară

Decesul regretatei artiste Maria Macsim Nicoară a adus doliul în lumea muzicii din România și sufletele celor care au iubit-o s-au umplut de suferință. În ziua decesului său au ieşit la iveală şi detalii şocante legate de relaţia mezzosopranei cu pianistul Codrin Nicoară, şotul ei.

25 dec. 2020, 10:38
Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei Maria Macsim Nicoară înainte să moară

Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei. Codrin Constantin Nicoară și-a șters contul de Facebook, deși, la scurt timp de la incidentul nefericit el a transmis două mesaje prin care le-a mulțumit rudelor, prietenilor și, ulterior, medicilor pentru ajutor și susținere.

“Mii de mulțumiri dnei. dr. Caileanu și întregii echipei de medici de la Neurochirurgie care se ocupă de soție!!”, a scris pianistul pe contul de Facebook în dimineața zilei de 12 mai.

Soțul mezzosopranei nu mai are cont, iar decizia lui i-a surprins pe mulți. De altfel, unii dintre apropiații regretatei vedete nu cred că ar fi căzut pe scări; în plus, avocatul lui Codrin Nicoară s-a încurcat în declarațiile făcute după ce Maria Macsim Nicoară a ajuns în comă la spital.

“Noi ne temem că ar fi fost o agresiune. Dar nu spunem deocamdată nimic, ne rugăm ca Marinela să scape”, a mărturisit o cunoştinţă a celor doi pentru publicația ziaruldeiasi.ro.

Ultimatumul primit de Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă la spital

Părinții și alte rude de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au mărturisit într-un interviu că toate economiile ei s-au dus către vila în care locuia împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară, în Aroneanu. Maria își dorea enorm să aibă o casă în care să trăiască fericită.

Din păcate, fericirea sa a fost de scurtă durată alături de pianistul care este mai tânăr decât ea cu 11 ani, iar relația lor s-a răcit și problemele se iscau foarte ușor. Mai mult familia ei a subliniat că soțul său, Codrin Nicoară, i-ar fi dat un ultimatum ca să părăsească locuința din Aroneanu: în vara acestui an. Artista de la Opera Națională Română Iași nu voia să facă acest lucru și, cu inima frântă de suferință și greutățile prin care trecea alături de partenerul ei de viață, le-a povestit și colegilor despre asta.

“Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a dezvăluit una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Citeşte şi: Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”