Marian Vanghelie, afacerist de mic: „În clasa I vindeam lăcăţele şi gume. Mi-am dorit să ajung J.R. din Dallas”

Marian Vanghelie a vorbit, într-un interviu la Kanal D, despre copilăria lui. Fostul primar al sectorului 5, care este şi candidat pentru un nou fotoliu de edil, a povestit că modelul lui în viaţă a fost J.R. din celebrul serial Dallas. Mai mult, Vanghelie şi-a amintit şi cum făcea afaceri încă din clasa întâi.

04 mai 2016, 05:54
Marian Vanghelie, afacerist de mic: „În clasa I vindeam lăcăţele şi gume. Mi-am dorit să ajung J.R. din Dallas”

În clasa I vindeam lacaţele. Vindeam lăcăţele de pus la trening, un leu lacăţelul. După care au apărut gumele acelea, în şir, biluţe. Luam cu şiragul şi vindeam cu biluţa. Nu a fost DNA atunci ca să mă ia„, a povestit Marian Vanghelie.

Acesta a mai spus că model lui în viaţă a fost un personaj dintr-un celebru serial. Marian Vanghelie a vorbit, într-un interviu la Kanal D, despre copilăria lui. Fostul primar al sectorului 5, care este şi candidat pentru un nou fotoliu de edil, a povestit că modelul lui în viaţă a fost J.R. din celebrul serial Dallas. Mai mult, Vanghelie şi-a amintit şi cum făcea afaceri încă din clasa întâi. Acum, ca să fac o glumă, mă uitam foarte mult la filmele Dallas şi mi-am dorit foarte mult să ajung J.R.. Fiecare cu dorinţele lui. Pe mine nu o să mă vedeţi îmbrăcat decât la cravată, costum, bărbierit şi aranjat. Eu de la 5 ani port cravată, de asta mi-a plăcut J.R„, a mai mărturisit fostul edil.

Vanghelie a vorbit şi despre perioada în care a fost arestat preventiv, precizând că această experienţă l-a întărit. „Cum să poţi să crezi că eram acolo înăuntru şi mă ciupeam şi nu îmi venea să cred. Nu ştiam dacă visez sau dacă este real ceea ce s-a întamplat. Pe cuvântul meu de onoare. Nu şi-au dat seama că m-au trimis acolo şi am venit de trei ori mai performant.

Dar să ştiţi că dacă ar vrea cineva să se ocupe de primii 100 de politicieni din România şi ar vrea să vadă, la capitolul consecvenţă, curaj, demintate, unde mă calific, vă spun că mă calific în primii 3-4, ca să nu spun că pe primul loc„, a mai adăugat Vanghelie.

Fostul primar a făcut şi câteva dezvăluiri legate de relaţia sa cu Oana Mizil. Acesta a spus că este un bărbat „puţin fioros şi protector”.

Vanghelie a mărturisit că certurile ţin sudată povestea de dragoste dintre el şi Oana Mizil. „Certurile, întotdeauna trebuie să fie altfel. Dacă eşti ca toată lumea, altfel nu merge. Nu aţi văzut şi în filmele americane, după ce te cerţi, abia apoi merge o partidă de amor„, a conchis Marian Vanghelie.

CITEŞTE ŞI: Vanghelie: Ştiţi cum trebuie să vă uitaţi la primarul general? Gândiţi-vă că trebuie să ajungă preşedintele României