Marian Vanghelie, după percheziţiile DNA: „Mi-au speriat puțin fetița. M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută”

Procurorii anticorpţie au descins joi în 38 de locaţii din Bucureşti şi Ilfov în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârșite în 2019 şi 2020. Una dintre cauze are legătură cu fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie.

19 nov. 2020, 17:14
Marian Vanghelie, după percheziţiile DNA: „Mi-au speriat puțin fetița. M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută”

Marian Vanghelie s-a trezit dimineaţă cu procurorii DNA la uşa casei. Potrivit fostului primar al Sectorului 5, procurorii au descins la locuinţa lui într-un dosar în care se face cercetare in rem pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

Marian Vanghelie a zis că acnhetatorii au ridicat din locuinţa sa mai multe documente.

Da, au venit la mine acasă de dimineață, mi-au speriat puțin fetița, dar asta este. Oricum, au fost mai civilizați decât data trecută, când au intrat peste mine. Nu știu exact ce caută procurorii,  este un dosar In Rem, am înțeles că este un dosar în care sunt vizate mai multe persoane. Este un dosar în care se cercetează un abuz în funcție și trafic de influență, dar nu știu dacă este vorba de mine. Au ridicat mai mai multe acte vechi (…)  M-au întrebat dacă am droguri în casă și valută. Mie nu îmi este frică decât de Dumnezeu, doar mă știți”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.ro.

Citeşte şi: Percheziţii DNA la foştii primari Daniel Tudorache şi Marian Vanghelie. Daniel Florea, audiat ca martor

 

Achiziţiile de tablete pentru elevii din Sectorul 5, verificate de procurorii DNA

Primăria Sectorului 5 din București a transmis, joi, într-un comunicat de presă, că „ofițeri ai Poliției Judiciare din cadrul Direcția Naționale Anticorupție au ridicat documente financiar-contabile de la societatea Economat SRL, dar și alte documente din cadrul Primăriei Sectorului 5, de la departamentele de specialitate, legate de relația cu această societate comercială”.

Potrivit primăriei, acțiunea ofițerilor Poliției Judiciare din cadrul DNA are legătura cu achiziția de tablete făcută de Economat SRL.

Citeşte şi: Fostul primar al Sectorului 5 Daniel Florea, audiat la DNA în calitate de martor


loading...
Partenerii noștri