Marian Vanghelie, după scandalul violenţei: „După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana”

Marian Vanghelie a făcut declaraţii după scandalul violenţei. Fostul primar a fost acuzat că ar fi agresat-o pe soţia lui, însă a negat acest lucru. Din fericire, cei doi s-au împăcat şi au mers în vacanţă, pe litoralul românesc.

03 aug. 2021, 09:36
Marian Vanghelie, după scandalul violenţei: „După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana”
Marian Vanghelie, după scandalul violenţei

Marian Vanghelie, după scandalul violenţei. Se pare că lucrurile s-au liniștit în cuplul Vanghelie-Mizil. Cei doi au susținut că a fost vorba despre o simplă neînțelegere în noaptea în care femeia a ajuns la spital și că nu s-a pus problema unei agresiuni fizice.

Citeşte şi: S-a aflat motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi iubita sa. Oana Mizil ar fi schimbat mesaje cu un fost deputat cunoscut ca un „Casanova”

Marian Vanghelie, după scandalul violenţei

Ne aflăm la mare. Ne place Mamaia. Am închiriat ceva şi vom sta pe aici o lună de zile. Sunt cu Oana, cu fiica noastră, cu şoferul. Vă rog să nu spuneţi că este paznic, bodyguard. Este şoferul nostru,  pentru că din păcate eu nu am permis de conducere. Nu am avut timp să învăţ. Referitor la ce s-a scris, da, a avut loc un episod tensionant între noi, pe seama plecării la mare. Dacă nu am avea probleme, asta chiar ar fi o problemă!

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările.

Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice.

Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă„, a declarat Marian Vanghelie pentru Click.ro.

Oana Mizil, prima reacţie: „Am vrut să îl sperii”

Oana Mizil

a făcut primele declaraţii referitoare la agresiunea la care a fost supusă de Marian Vanghelie. Soţia fostului edil de la sectorul 5 a obţinut un ordin de protecţie împotriva acestuia, ordin la care, ulterior, a renunţat.

M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic.

Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea. Şi să obţin acest ordin de protecţie.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul.

A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil.

Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil, în exclusivitate la România TV.