Răsturnare de situaţie! Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie

Oana Mizil a decis să renunţe la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie, pe care l-a acuzat că a bătut-o.

27 iul. 2021, 16:55
Răsturnare de situaţie! Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie

Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie. Ordinul ar fi fost valabil pe o perioada de cinci zile.

Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, 27 iulie, dar Marian Vanghelie a declarat, încă de luni, că între ei nu a existat niciun fel de violenţă, doar o simplă ceartă, în urmă căreia soţia lui ar fi avut puseuri de tensiune, motiv pentru care a fost chemată ambulanța. Vanghelie a subliniat faptul că se pregătesc să meargă împreună la mare și că oamenii o vor vedea pe Oana şi se vor convinge că nu a fost agresată.

Citeste si Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe Oana Mizil. Primele declarații după incident: Ne-am certat, am chemat salvarea din cauza tensiunii

N-am lovit pe nimeni. O să fim la mare împreună. Nu ne batem, că nu suntem nebuni. Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, declarase fostul primar de la sectorul 5 pentru Antena 3.

Reamintim că Oana Mizil l-a acuzat pe soţul ei că a agresat-o fizic. Aceasta a fost internată sămbătă noaptea la un spital din București, pentru îngrijiri medicale. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe şi ar fi acuzat cefalee. Surse ale Antena 3 spun că împotriva fostului primar de la sectorul cinci a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Surse din spital au declarat că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Citeste si Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI din arest: „Dacă vreţi să mă bateţi, bateţi-mă!”