Marian Vanghelie: Ioan Rus a vrut să-i facă dosar lui Dragnea, pe baza informaţiilor din arhiva Doi şi-un sfert

Marian Vanghelie a făcut dezvăluiri incendiare despre arhiva fostului "Doi şi-un sfert", fosta unitate de informaţii a Ministerului de Interne.

21 mai 2017, 15:00
Marian Vanghelie: Ioan Rus a vrut să-i facă dosar lui Dragnea, pe baza informaţiilor din arhiva Doi şi-un sfert

Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au băgat pe sub uși unor miniștri dimineața, fără să la spună nimeni nimic, ca să citească puțin din viața lor personală… Diverse trucuri din astea„, a spus Marian Vanghelie.Mai mult decât atât, el afirmă că fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a încercat să-i facă un dosar lui Liviu Dragnea, pe baza informațiilor din arhiva fostului „Doi şi-un sfert”.

Recent, Marian Vanghelie a afirmat că arhiva „Doi și un sfert” din MAI a fost compromisă în același fel ca Arhiva SIPA, în timpul mandatului lui Gabriel Oprea. „Un număr de 36.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox (…) Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au bătut pentru „Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe cine cine le-a tras„, a mai declarat Vanghelie.

CFiteşte şi Marian Vanghelie: Victor Ponta a fost ameninţat cu arhiva SIPA când era premier

El adaugă că Gabriel Oprea ar trebui să ştie cine este de vină pentru această situaţie. „Documentele astea se refereau la foarte mulți oameni politici (…). Domnul Gabi Oprea ar trebui să știe foarte bine. În sensul că a fost în perioada aia foarte scurtă ministru acolo, dacă vă aduceți aminte. Cam în perioada aia s-a întâmplat„, a mai afirmat Marian Vanghelie, la Antena 3.