Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe Oana Mizil. Primele declarații după incident: Ne-am certat, am chemat salvarea din cauza tensiunii

Marian Vanghelie a făcut primele declarații după ce Oana Mizil a ajuns la spital și după ce au apărut acuzații că ar fi bătut-o.

26 iul. 2021, 13:39
Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe Oana Mizil. Primele declarații după incident: Ne-am certat, am chemat salvarea din cauza tensiunii

Marian Vanghelie susține că nu a fost vorba despre o agresiune fizică, ci despre o ceartă, în urma căreia Oanei Mizil i s-a făcut rău.

„Nu m-a acuzat Oana Mizil. Nu am lovit-o și nu s-au întâmplat asemenea lucruri. Deci ne-am certat, pur și simplu. A fost o ceartă firească, se întâmplă în toate familiile, am țipat puțin mai tare. Soția mea are probleme cu tensiunea. În contextul acesta, i s-a făcut puțin rău și am chemat salvarea eu. I-am dat o pastilă, a venit salvarea, am decis să o ducem la spital. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat că trebuie să spui când vine salvarea. Și am zis că ne-am certat și că din cauza tensiunii i s-a făcut rău.

Nu s-a bătut nimeni. Incidentul a fost din cauza tensiunii. Atunci când ajungi la spital pe baza unor certuri, procedura e să se cheme Poliția. Și a venit Poliția, a pus câteva întrebări. Au întrebat dacă vrea să facă plângere penală. A spus că nu vrea nicio plângere penală.

Nu știu de unde știți că mă acuză de comportament violent, eu vă spun că nu s-a întâmplat nimic. Mâine ne vedem la mare cu copilul”, a spus Marian Vanghelie la RomaniaTv.

Reacția lui Marian Vanghelie vine la scurt timp ce în presă au apărut informații că Oana Mizil îl acuză pe fostul edil de agresiune fizică. După incidentul petrecut sâmbătă noaptea, a fost internată de urgență la un spital din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce spun oamenii legii 

Poliția a anunțat că împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis oamenii legii.