Marian Vanghelie nu vrea „Vanghelion” la domiciliu. Pe 8 decembrie află dacă scapă de arest

Marian Vanghelie a fost prezent joi la Curtea de Apel Bucureşti, unde magistraţii trebuiau să se pronunţe cu privire la contestaţia depusă de fostul primar al sectorului 5 la menţinerea arestului la domiciliu.

03 dec. 2015, 09:00
Marian Vanghelie nu vrea „Vanghelion” la domiciliu. Pe 8 decembrie află dacă scapă de arest

Marian Vanghelie spera să scape joi de arestul la domiciliu, însă judecătorii au decis amânarea luării unei decizii. „Am glumit cu dumneavoastră când am zis că n-am mai văzut fetiţa de trei luni. M-am tot pregătit, am discutat cu mai mulţi avocaţi, pentru fiecare instanţă mă pregătesc, să înţeleg măcar ce se întâmplă, care mai sunt etapele următoare„, a spus Vanghelie.

Citeşte şi Marian Vanghelie: „Liviu Dragnea a pus PSD pe TAVĂ exact celor care doresc să-l aibă pe tavă”

Întrebat cum îşi petrece timpul în arest la domiciliu, fostul primar al sectorului 5 a declarat: „Mă întâlnesc cu colegi şi mai mult cu avocaţi. Stăm şi analizăm şi discutăm„. Cunoscut pentru Vanghelioanele sale de pomină, de la Romexpo, Marian Vanghelie nu vrea să mai audă acum de ele. „Nu, fără Vanghelion. Lăsaţi-mă cu Vanghelionul la domiciliu„.

Judecătorii se vor pronunţa pe 8 decembrie cu privire la contestaţia depusă de Marian Vanghelie cu privire la menţinerea arestului la domiciliu.