Marian Vanghelie rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare: Denunţătorul a schimbat declaraţiile! N-am luat niciun comision de la el!

Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu. Fostul primar al Sectorului 5 vine cu explicaţii în acest caz.

13 mai 2021, 21:12
Marian Vanghelie rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare: Denunţătorul a schimbat declaraţiile! N-am luat niciun comision de la el!

Marian Vanghelie rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul social-democrat spune că nu a luat niciun comision de la firma denunţătorului.

Marian Vanghelie rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare. Ce spune fostul edil al sectorului 5

„Îmi pare rău că nu se poate explica dosarul într-o oră. Denunţătorul schimbă declaraţiile. O dată i-am dat 2, o dată 5, o dată 7. El, omul meu, îmi dădea comision mie, iar firmele lui nu aveau puterea necesară. Doamna preşedintă, să vă explice cum erau alcătuite aceste lucruri. Eu nu am laut comision de la această firmă.

Această firmă a avut evaziune, omul a fost arestat, iar la câteva luni a început să scrie despre mine. Şpăgile către primari vin aşa. Ca ar fi fost la Vanghelion, aducea nişte produse. S-a vorbit despre un caiet. Toţi cei care declară lucruri despre mine, sunt 17, din familia lui. Eu nu am luat o firmă de licitaţie de pe stradă. Eu voiam să termin. Erau 700 de stradă fără apă. Am luat 300 de miliarde credit, în total. Au rămas aproape 70 de milioane în cont, le-a găsit Florea când a venit.

Eu sunt cel mai curat om. Eu spun că toată mizeria a fost creată pentru că i-am deranjat. Cel mai sărac sector, a avut cei mai buni politicieni şi primari din Bucureşti. Ama vut răbdarea să vorbesc cu toţi oamenii, am făcut 600 de blocuri izolare tehnică. Mai puteam face cinci blocuri în plus. Am adus pentru sinistraţi apă minerală. M-au chemat la DNA. Mi-au spus că am luat un milion jumate de euro. Eu am venit cu sacoşa, eram în campanie, am crezut că mă ia. Şi am câştigat în instanţă. Azi am pierdut, da.

Eu sunt un politician cum ziceţi voi cu -goagăl-, cu Google, dar sunt un politician bun. Dacă mâine vă bateţi cu tătarii alegeţi pe Vanghelie sau pe Coldea?. Am avut relaţii politice şi m-am explicat mereu cu subiect şi predicat. „,a  spus Vanghelie, la Antena 3.

Citeşte şi: Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Ce sumă uriaşă trebuie să restituie fostul primar. Anunţul făcut


loading...