Marian Vanghelie sfidează criza şi se pregăteşte de „VANGHELION”

Deşi criza este departe de a se fi terminat, primarul Sectorului 5 a anunţat că va organiza şi în acest an celebrul "Vanghelion". Marian Vanghelie a luat această decizie după ce a primit mai multe mesaje de la oameni care îi cereau bilete şi care îi spuneau că petrecerea organizată de el este pentru ei singura posibilitate de a petrece noaptea dintre ani cu mare fast şi, totodată, cu bani puţini.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 15:02
Marian Vanghelie sfidează criza şi se pregăteşte de „VANGHELION”

Marian Vanghelie va organiza şi în acest an petrecerea de Revelion de la Romexpo, care a devenit deja o tradiţie.

Astfel, oamenii cu venituri modeste se vor putea bucura şi în acest an de o petrecere cu mâncare, băutură şi muzică pentru toate gusturile.

Primarul Sectorului 5 a declarat că, deşi este criză în continuare, a decis să organizeze din nou Vanghelionul după ce a primit o mulţime de mesaje de la oameni cu venituri mici care îi cereau bilete pentru petrecerea de la Romexpo. Printre cei care s-au arătat interesaţi de Vanghelion, spune Vanghelie, sunt şi oameni din Harghita.

„Vom organiza Revelionul pentru că este al zecelea an şi vreau să vă spun că, în primul rând – o să râdeţi – foarte mulţi locuitori din Sectorul 5, dar nu numai, din toate sectoarele Capitalei, am dacă vreţi şi de la Harghita cereri, au început să sune telefoanele, şi pe fax. Îl fac pentru că – mi-ar fi uşor să mă duc în altă parte să sărbătăresc Revelionul – dar îl fac cu plăcere şi-mi dau seama că oamenii ăştia nu au posibilitatea să se ducă în altă parte„, a spus Vanghelie.

El a precizat că vor fi circa 7000 de locuri.

Vor fi aceleaşi locuri – şase mii şi ceva, şapte mii, va fi tot la Romexpo. Când vom construi o sală mai mare, de 20.000 de locuri, o să-l facem în altă parte„, a mai spus Vanghelie.

Anul trecut, biletele la Vanghelion costat 30 de lei pentru pensionari şi 150 de lei pentru ceilalţi participanţi, în aceşti bani fiind inclusă atât masa festivă de Revelion, cât şi numeroase recitaluri ale unor celebri artişti români şi străini. Este de aşteptat ca şi anul acesta preţurile să rămână la fel.