Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie. Cum au fost fotografiaţi la Mamaia

Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie. Deşi multă lume se gândea că mariajul lor s-ar sfârşi în urma scandalului de agresiune, ei bine, cei doi au decis să îşi mai dea o şansă şi au mers pe litoralul românesc.

01 aug. 2021, 11:55
Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie. Cum au fost fotografiaţi la Mamaia
Primele imagini cu Marian Vanghelie şi Oana Mizil

Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie, publicate de Gândul.ro. În urmă cu câteva zile, Oana Mizil a reclamat o agresiune a partenerului său și a cerut ordin de protecție. Ulterior ea a retras solicitarea, precizând în presă că este vorba despre o neînțelegere.

Citeşte şi: S-a aflat motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi iubita sa. Oana Mizil ar fi schimbat mesaje cu un fost deputat cunoscut ca un „Casanova”

Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie

Se pare că lucrurile s-au liniștit în cuplul Vanghelie-Mizil. Cei doi au susținut că a fost vorba despre o simplă neînțelegere în noaptea în care femeia a ajuns la spital și că nu s-a pus problema unei agresiuni fizice.

Cei doi au fost fotografiaţi de Gândul.ro, la Mamaia, cu zâmbetul pe buze, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-au aşezat la masă, acompaniaţi de o femeie, şi păreau extrem de relaxaţi, semn că orice fel de război a fost lăsat în urmă.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie s-au împăcat. Sursă foto: Cancan.ro

Oana Mizil, prima reacţie: „Am vrut să îl sperii”

Oana Mizil a făcut primele declaraţii referitoare la agresiunea la care a fost supusă de Marian Vanghelie. Soţia fostului edil de la sectorul 5 a obţinut un ordin de protecţie împotriva acestuia, ordin la care, ulterior, a renunţat.

M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic.

Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea. Şi să obţin acest ordin de protecţie.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul.

A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil.

Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil, în exclusivitate la România TV.


loading...