Marian Vanghelie, teorie catastrofală despre Caracal: În curtea lui Dincă sunt peste 100 de morţi

Publicat: Sâmbătă, 10 August 2019 18:40 // Actualizat: Sâmbătă, 10 August 2019 18:40 // Sursa: romaniatv.net

Marian Vanghelie a afirmat vineri, într-un interviu, că în curtea lui Gheorghe Dincă s-ar afla peste 100 de morți dar nu a vrut să spună care este sursa informațiilor sale.

„Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo

Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd totuși cine a condus ultimii 10 ani de zile, pe un desfășurător, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domnul Maior, coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: oare credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă? Eu vă spun că se știe de 10 ani de zile
Cum e cu Caracal. O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște clanuri care au condus țara asta, este foarte important.
Să știți că acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți, să se sape bine în casă sub betoane, în casă la domnul...Vreți date reale? Vă spun cu toată responsabilitatea. O să aflați în următoarea perioadă cu toate formulele care se înceacă să se mușamalizeze.
O să aflați cum și câți copii au fost trimiși la prostituție afară. Acolo este o implicare mare", au fost declarațiile halucinante ale lui Marian Vanghelie.
Acolo este o implicare atat de mare...Cu cât se încearcă mușamalizarea acestui caz cu atât se vor afla. Mie îmi miroase declanșarea acestei probleme, că suntem într-o altă fază și altă situație de genul cum s-a întâmplat cu copiii ăia care au murit la discotecă (...) Oamenii aceștia sunt dispuși să facă orice, să omoare copii pentru a pune mâna pe putere în țara asta. Trăim într-o lumea de nebuni și nu mă refer la clasa politică, ci mă refer la cei care au încercat să conducă clasa politică și au nenorocit-o.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Caracal Marian Vanghelie PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7748
RON
18 Feb
noapte 1 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H