Marian Vanghelie va putea ASISTA la NAŞTEREA copilului său

Marian Vanghelie va putea să asiste la naşterea copilului său şi al Oanei Mizil. Instanţa a încuviinţat solicitarea lui edilului suspendat de la Sectorul 5 de a fi lăsat să stea alături de iubita lui, la spital.

28 aug. 2015, 05:44
Marian Vanghelie va putea ASISTA la NAŞTEREA copilului său

Primarul suspendat din sectorul 5 a primit permisiunea ca în zilele de 3 şi 4 septembrie să părăsească domiciliul, unde se află în arest, ca urmare a deciziei Tribunalului București.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, ATAC la Victor Ponta: „Nu vedeţi că a dus PSD în gard?”

Iubita sa, Oana Mizil, va naşte zilele acestea primul copil al cuplului, iar Vanghelie va putea merge să-şi înregistreze fetiţa la primărie. Potrivit unor apropiaţi, operaţia de cezariană va avea loc la începutul lunii septembrie, la o clinică privată din Capitală. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori. 

Marian Vanghelie este judecat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că a atribuit preferenţial contracte de achiziţii publice, în schimbul unui „comision” de 20%.

Citeşte şi: Vanghelie: La naşterea fiului meu Alexandru, asistenta i l-a pus în braţe lui Piedone. Am plâns amândoi VIDEO