Mariana Câmpeanu despre creşterea pensiilor: Vor creşte începând cu 1 ianuarie anul viitor VIDEO

Publicat: Luni, 13 Mai 2013 09:18 // Actualizat: Luni, 13 Mai 2013 10:49 // Sursa: RTV.net

Ministrul Muncii a declarat la România TV că pensiile vor fi mărite începând cu luna ianuarie a anului următor. Mariana Câmpeanu susţine că în cazul pensiilor militare este nevoită să aştepte votul Parlamentului pentru a lua o decizie.

Pensiile ar putea creşte începând cu  ianuarie 2014. Declaraţia a fost făcută chiar de ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. Într-o intervenţie telefonică în emisiunea România Exclusiv, moderată de Simona Gheorghe, ministrul a vorbit despre pensii şi când urmează aceste venituri să fie majorate.

Citeşte şi Mariana Câmpeanu: Salariile ar putea creşte din 2014 VIDEO

Întrebat când vor creşte pensiile, ministrul a declarat că "începând cu 1 ianuarie anul viitor" aceste venituri vor fi majoarate. Cu toate acestea, procentul care se vor mări pensiile nu este cunoscut. El va fi calculat în funcţie de inflaţie şi de creşterea salariului mediu pe economie. Înformaţiile respective vor fi disponibile la sfârşitul acestui an.

Citeşte şi Pensionarii care au lucrat în fostul regim comunist au şanse să îşi recalculeze ÎN PLUS pensia

Vorbind de pensiile militare, ministrul a spus că aşteaptă votul Parlamentului.

"Trebuie votat de Parlament. Şi în funcţie de cum o să voteze Parlamentul, aşa se va aplica. Fie că va vota că se aplică cu luna urmatoare publicării, fie că se va stabili un alt termen. Cum va vota Parlamentul, aşa va aplica şi Guvernul", a adăugat Câmpeanu.

 

 

 

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 dec 21:18
Răspunde | Votează email 0 email
claudia
vreau un raspuns daca se poate cat ar trebui sa ia pensie la42 de ani si 3 luni din care 24 de ani de gr 2
22 iul 10:32
Votează email 0 email
...Ministrul Muncii a declarat, tot la România TV că pensiile vor fi mărite începând cu luna ianuarie a anului 2014. Cu toate acestea, procentul cu care se vor mări pensiile nu este cunoscut. El va fi calculat în...
13 mai 09:53
...         Source Article from http://www.rtv.net/mariana-campeanu-despre-cresterea-pensiilor-vor-creste-incepand-cu-1-ianuarie-anul-viitor_79391.html ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H