Mariana Cojocaru: Cum influenţează eclipsele România VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre cele trei eclipse care pot schimba soarta României.

14 feb. 2017, 14:51
Mariana Cojocaru: Cum influenţează eclipsele România VIDEO

Eclipsa din 11 februarie este prima dintr-un ciclu carmic ce vizează zodia vărsătorului. Vor mai exista două, una în august şi alta în septembrie.

Sunt trei etape, trei perioade esenţiale care influenţează atât nativii zodiei vărsător, cât şi românii pentru că România este guvernată de zodia Vărsătorului.

Din punct de vedere carmic, avem aspecte foarte importante pe astrograma României. Eclipsele sunt marcate de cele două noduri carmice pe astrogramă. Axa de destin a ţării este situată între zodiile peşti şi vărsător.

Eclipsa vine să regleze ceea ce nu a fost soluţionat într-o anumită perioadă pe astrograma ţării. Tot ea este cea care răscoleşte. Se creeaza tensiunui, iar partea aceasta trebuie soluţionată pentru că oamenii au nevoie de schimbări, de lucruri care să le confirme că totul se întâmplă spre binele şi spre folosul lor.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Cum te afectează ECLIPSELE din februarie. Ce zodie dă de bani şi cine trece prin situaţii DELICATE – VIDEO